Frukostbägare i sex lager och dags för yoga

God morgon vänner 
 
Tusen tack för er fina respons på förra inlägget, det värmer i hjärtat. Ni är underbara! Jag är inte den som ryter ifrån eller som sagt - lägger onödig energi på sånt som trycker ner mig eller får mig att må dåligt, men jag kände bara att jag ville få ur mig lite känslor, för att kunna släppa det och gå vidare! Så tack!
 
Känns lite omänskligt när klockan ringer 05.15 för uppvaknande. Jag kör första kunden klockan åtta idag, men tänkte hänga på morgonyogan vid sju. Bestämde mig vid årsskiftet att jag skulle bli bättre på det här med mental hälsa för min egen del och gå på yoga oftare, men jag bara skjuter det framför mig. Inser nu att jag måste ta mig tiden att gå, för min egen skull - jag gillar ju yoga och vill bli bättre på det, så nu tusan ska det bli av, minst en gång i veckan ska jag vara med på yogapass, så det så.
 
Frukostuppladdningen består av en gudomligt god frukostbäagre i sex lager. Allt förbereddes i små skålar igår kväll för att bara plockas fram och ätas idag. Underbart!
 
 
 
Lager 1: Kokoskesokvarg (keso+kvarg+kokosmjölk)
 
Lager 2: Stora blåbär
 
Lager 3: Kokoskesokvarg
 
Lager 4: 1 banan ihopmosad med 2 msk jordnötssmör
 
Lager 5: Stora blåbär
 
Lager 6: Hampafrön, mullbär, kokoschips, pumpakärnor och bovetebuffar
 
 
Nu kör vi tisdag som för min del innebär långdag i gymmet - både med PT.kunder och egen träning!
 
Heja!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken underbar start på dagen - både frukostbägaren och yoga!
Just yoga är någonting som jag till och från tränat i 12-13 år. Jag älskar verkligen denna träningsform och vad den gör för både kroppen och knoppen. Dock har den tyvärr bortprioriterats de senaste åren. Lovar ofta mig själv att jag skall ta tag i den igen och i alla fall försöka att få in ett eller två pass i veckan. Det har väl gått sådär bra...Men, men, det är aldrig för sent! Varje dag är en bra dag att börja!

Önskar dig en fortsatt fin tisdag.

Kram

Svar: Ja yoga är helt fantastiskt! Jag funderar faktiskt på att utbilda mig till yogalärare, jag har gjort det länge nu och skulle gärna åka på en resa till indien för att lära mig "på riktigt" :) har yogat varje dag nu hela veckan - en liten stund, men det är så skönt!
Emma Barremyr

2013-05-14 @ 08:23:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: P

Ser riktigt gott ut!

Svar: Tack, prova :D
Emma Barremyr

2013-05-14 @ 08:46:59
URL: http://petraelisabeths.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Kan du inte ha frågestund och svara i en video? Det vore jättekul!!
Kramar

Svar: Oj, läskigt :P Får fundera på det, men en vanlig frågestund är det absolut dags för snart :) Kram
Emma Barremyr

2013-05-14 @ 08:49:49
Postat av: Ellinor

Sv: När jag var som mest aktiv drömde jag om samma sak - en yogaresa till Indien. Du får säga till om du behöver ressällskap ;)

Svar: haha, ja visste skulle det vara underbart! http://www.soukya.com/index.php#.UZegZqK-2So det där ser fantastiskt ut, men sååå dyrt :(
Emma Barremyr

2013-05-18 @ 16:50:47
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0