Morgon på jobbet

God morgon torsdag 
 
Första natten och 12 timmar av 37 är avklarade här på jobbet! Natten och morgonen har varit lugn och skön, så jag har sovit gott, ätit en god frukost i form av världens godaste kokoscupcakes <-- (recept) och laddat upp inför dagen!
 
(gammal bild, ej från denna morgon)
 
Hoppas att ni få en fin ledig torsdag (för de flesta är väl lediga idag)!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Jag kikade på de receptet, men tycker det verkar vara lite för lite för en frukost? Äter du nåt mer också? Själv skulle jag kunna äta de receptet i tredubbel sats på morgonen!

Svar: Hej! Du anpassar det efter dig själv, vill du göra dubbel sats eller tredubbel så gör det :) Jag äter ju muffinsen med keso och jordnötssmör på också! Sen så håller jag ner storleken på mina måltider och äter istället ofta i och med min ibs. Två timmar efter frukost är det dags för mellanmål igen :)
Emma Barremyr

2013-05-10 @ 07:48:39
Postat av: Johanna

Hej Emma! Måste säga att du är extremt inspirerande och har hjälpt mig väldigt mycket! Jag har bara en liten fundering som jag har tänkt på ett tag. Kokosolja/mjölk etc. innehåller väl till största delen mättat fett som inte är speciellt bra för kroppen, jag undrar därför vad du tänker kring detta då jag märkt att du använder det i mycket. Tack igen för väldigt bra blogg!

2013-05-11 @ 22:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0