Chokladbollsröra med banan- och jordnötsfrosting

God morgon 
 
Jag vill börja fredagen med att tala om för er hur fantastiska ni är som kikar in här varje dag. Att dessutom se era fina kommentarer gör det ännu roligare att blogga. Ni är så fina som berömmer min blogg, det betyder verkligen mycket, så tack!
 
Till fredagsfrukost med det en chokladbollsröra med banan- och jordnötsfrostning med recept från Sofie
 
 
Mmmm, himlans gott!
 
 
Ingredienser:
1,5 dl keso
1 banan
3/4 dl havregryn
2 krm vaniljpulver
2 msk kakao
1,5 msk jordnötssnör
ev. honung
Bär
 
Mixa ihop keso, halva bananen, havregryn, vaniljpulver, kakao och ev. honung med en stavmixer. Klicka upp på ett fat. Mosa resten av bananen och blanda ihop med jordnötssmöret och bred ut som topping. Strö över bär - ät och njut!
 
 
Idag bär det av till Stockholm igen. Imorgon står vidareutbildning inom träning under och efter graviditet på schemat och det ska bli grymt att få komma tillbaka till Safe igen (även som det bara är en dag denna gång). Jag ska sova hos fina Madde hela helgen och imorgon ska PT-gänget ut och äta på kvällen! Jag ser verkligen fram emot den här helgen!
 
Så nu ska jag packa, ta mig ut och få lite frisk luft och fixa lite i lägenheten innan jag sätter mig på tåget mot huvudstaden!
 
Ha en fin fredag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: i annahs huvud

Mums!!!

Svar: Ja jättemumsigt :D
Emma Barremyr

2012-11-16 @ 08:52:08
URL: http://www.iannahshuvud.blogspot.se
Postat av: Vonskareng

Gud vad gott måste ju testas!!!

Svar: Ja, testa, testa!! :D
Emma Barremyr

2012-11-16 @ 11:15:17
URL: http://Vonskareng.blogg.se
Postat av: Victoria (frukostera)

Mums!

Tänkte bara säga att jag är tillbaka på ny adress! ;)

Svar: Va kul :D
Emma Barremyr

2012-11-16 @ 17:10:05
URL: http://viccys.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej Emma! tänkte bara fråga om du äter vanlig havregryn eller "ren" och glutenfri havregryn från semper? vet du om det är vanligt att folk som är känsliga för gluten reagerar på vanlig havregryn? tack på förhand :)

Svar: Hej! Jag äter sempers glutenfria havregryn. Är ingen expert inom området, men jag tror att allt fler blir känsliga mot gluten och dess inflammatoriska effekter. Har man dock inga problem med det ska man inte utesluta det ur sin kost! :)
Emma Barremyr

2013-05-16 @ 20:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0