Fantastisk dag!

Gokväll 
 
Vilken fantastisk dag det har varit! Som jag nämnde i morse bestod hela förmiddagen av praktisk testmetodik. Timmarna bara flög förbi och vips så var det lunch. Lunchen intogs tillsammans med Sofie. Så himla gullig tjej :) Vi delar ju samma intressen så vi har massa att prata om, men just idag blev det en hel del träning då jag ska få öva på att agera PT till henne på måndag! Spännande!
 
Ikväll är jag barnvakt till lilla Egil. När jag kom hem stod maten på bordet - gräddstuvad lax med trattkantareller, potatis, sallad och ett glas rött. Resten av familjen drog sedan på konsert medan jag och Egil stannade hemma framför tv:n, åt lite godis och läsate sagor. Nu har han somnat och jag ska sätta mig med lite plugg tills imorgon!
 
 
 
 
Under eftermiddagen hade vi praktisk träning i SAFE-gymmet. Vi körde ett grymt cirkelpass med fokus på grundmotorik, tyngdpunktsförflyttning, rörlighet, snabbhet, stabilitet, balans, koordination, uthållighet, styrka, kondition - ja allt fanns med typ. 18 övningar med en minut på varje övning - ingen vila mellan. Svetten dröp och kroppen skakade efteråt. Jag kan meddela att det är grymt att ha en PT som peppar i ett sånt läge. Utan Madde hade jag gett upp (ja, jag har svårt att pressa mig själv), men nu gav jag verkligen allt! Kändes fantastiskt efteråt!!!
Sen har vi även jobbat mycket med att förändra övningar! Det känns som om jag lär mig så grymt mycket nu, det är så kul :D
 
Hur har eran lördag varit?
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Syster Lina

Låter som att du har haft en jättebra dag! Du får passa på att sova ordentligt nu så du orkar med dom långa dagarna ;) min dag har inte varit lika rolig. Hade i och för sig en ganska mysig morgon, men skyndade sedan iväg till gymmet då jag skulle med tåget vid två och hade lite att göra innan. Så jag stressade jättemycket för att hinna med bussen in tills stan och har tio minuter till godo in tåget går (trodde jag!). Springer in på stationen för att kolla vilket spår tåget går ifrån och hittar då inte tåget på tavlan.. Tar upp mobilen och kollar när det stod att tåget skulle gå. Upptäcker då att jag kollat på fredagens tabell och att dagens tåg gick vid halv två!!! SUCK! Där hade jag dragit massa grejer i SPÖREGN bara för att få åka hem direkt med alla tunga grejer. Då ville jag gråta lite :( nästa tåg gick klockan 8 så jag åkte hem och då va hela dagen förstörd så jag låg hela eftermiddagen i soffan och hörde regnet smattra mot rutan. Stekte äckliga pannkakor till middag också! Allt gick bara fel, haha! Men nu sitter jag på tåget och är strax framme i Torsby, många timmar försent men.. Saknar dig syster <3

2012-10-20 @ 21:16:59
Postat av: Gabbi

Låter jättespännande! Skulle också vilja gå en pt utbildning.. Jag har varit på långpromenad med min vovve idag och sen bakat en massa för vi har haft lite födelsedagsfika för min mamma här :)

Svar: Ja det är riktigt skoj!!! Vilken mysig dag :)
Emma Barremyr

2012-10-20 @ 21:57:14
URL: http://gubbsi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0