Nytt rekord och vidareutbildning

Hej vänner 
 
Slutade jobbet nio idag och hade därefter bokat in ett pass med två tjejer i gymmet. Öva, öva, öva! Passade på att köra lite själv också vilket nu resulterat i ömmande biceps, spända triceps och en mycket trött bröstmuskulatur. Plankade det sista vi gjorde och jag satte nytt rekord - 5 min och 10 sek ! Fy fasiken för plankan alltså, men vad grymt det är när man lyckas använda hjärnan på rätt sätt och tänka sig igenom det hela. Det är alldeles för lätt att ge upp när det blir jobbigt, vilket det var efter 3 min, men ändå så orkade jag 2 min och 10 sek till. Kom ihång det ni också! 
 
    
 
Nu är det en vecka kvar tills PT-utbildningen börjar. Då väntar drygt två veckors tufft träningsläger med kondition- och styrketräning samt maxtester har jag hört. Blir även en hel del teori, vilket också ska bli spännande. Kan knappt vänta! Idag har jag även bokat in mig på en vidareutbildning - träning under och efter graviditet, vilket är något jag kommer köra vidare på som PT sen.
 
Hur går det med eran träning därute?
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Påväg på bussen nu, träningen idag blir en löprunda och lite styrketräning hemma när jag kommit hem innan kvällens läxor :D
Ha en fin kväll!

Svar: Gud vad skönt! Höstluften är så underbar att springa i ;) Ha en fin kväll du med :)
Emma Barremyr

Postat av: Ida

Jisses vad duktig du är! Ja som svar på din fråga. Min träning består just nu mest av att orka resa mig från sittande, haha! Nej en minipromenad orkade vi med igår också men efter kanske 500min sa höfterna ifrån så det var bara att vända hem. Träningen fortsatte då med att få av Ebbe å mig själv kläderna, haha! Ja som du hör har jag en helt annan nivå av "träning" :)

Svar: Haha, jag förstår det! Du måste vara en riktigt tjockis nu och det kan inte vara lätt med en tvååring? :) Skönt att du kommer ut lite iallafall, även det lilla är bra ;) det kan inte vara långt kvar nu för dig?
Emma Barremyr

2012-10-09 @ 18:54:01
Postat av: Ida

jo Ebbe är en utmaning ibland men just nu så fungerar det riktigr bra. var värre när han skulle testa alla gränser hela tiden:-) 8veckor kvar å nu kommer jag tydligen att öka som mest i vikt å storlek så vi får väl se ;-)

Svar: Haha, men vad skönt att det funkar :) Jag måste komma och hälsa på när bebis nr 2 kommer! Flyttar ju snart ner till karlstad igen! Fortsatt lycka till med graviditeten ;)
Emma Barremyr

2012-10-09 @ 20:38:02
Postat av: Ida

Du är så välkommen!

2012-10-10 @ 18:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0