Raw hallonglass
Hej vänner ♥
Hemma hos mamma och pappa har kvällens middag gått i raw style. Huvudrätten hittar du recept på här <-- (klick) och efterrätten tänkte jag dela med mig av i detta inlägg - mest därför jag kikar in nu faktiskt!
Raw hallonglass med kokostopping var vad mamsen slängde ihop och serverade till efterrätt tillsammans med några chokladbitar! En röd och kärlekfull efterrätt i hjärtskålen - passande denna hjärtliga dag och samtidigt himla enkelt och gott :-D
För 2 portioner: mixa 250 gram frysta hallon, 1 mogen avokado och 1 tsk vaniljpulver. Klicka upp i två skålar och toppa med riven kokos och några hallon.
Stor tumme upp!
Kram / Emma.
Kommentarer
Postat av: Sandra
Hej där :)
Smakar den avokado? :)
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Sofie
Gott :) jag åt också rosa glass igår, men en rödbetsglass, udda men det måste du testa!!
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Diana
Hej igen ! :)
Undrar om man skulle kunna byta ut avokadon mot något annat men endå få den krämig och glassaktig, eftersom jag verkligen avskyr avokado?
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Aga
Hej, gjorde denna och den är underbar!
Tog även lite lakriktspulver på och det blev smaskens!
:)
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Anonym
BÄST EVER!
Gjorde:
Avokado och frysta jordgubbar
och Avokado och frysta hallon + agave sirap... HUR GOTT SOM HELST!
Man kan även ha bannan istället för avokado.. lika gott det med :D
Syrran tyckte det var jättegott och blev helt paff när hon fick reda på vad det fanns i den..
MEN Tack för tipset.. :D :D :D
Svar:
Emma Barremyr
Trackback