1 juli och en tuff jobbvecka!

God morgon vänner ♥
 
Jag sitter på jobbet och har snart avklarat ett 24-timmarspass innan jag ska vidare ner mot Karlstad och jobb med förtaget nu mån-tis. Den här veckan är full med jobb och jag ska under veckan beta av hela fyra 24-timmarspass här i Torsby innan jag sedan går på 3 veckors semester härifrån (jobb med förtaget och kunderna finns ju fortfarande kvar, även om det är ganska mycket mindre jobb nu i juli). Tre långpass kvar alltså!
 
Så, veckan kickstartas med en härligt grön morgonsmoothie och kokta ägg!
 
 
Smoothien är gjortd på avokado, banan, kiwi, mango, kokosolja, havremjölk och chiafrön och är toppad med kokosflingor och passionsfrukt!
 
Hoppas att ni haft en fin helg! Jag ska ta tag i era frågor från frågestunden nu i veckan, men ni får ha överseende med att det kan ta lite tid! I eftermiddag kommer iallafall ett inlägg om hur du blir fri från ångest upp!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det är skönt att i alla fall kunna se slutet på en intensiv period. Själv har jag två veckor kvar till semestern, men dagarna är fyllda av mycket roligt så tiden kommer som vanligt att rusa iväg.
Vad ska ni hitta på för roligt på semestern?
Kram

Svar: Verkligen! Det blir extra värt det sen också :D På semestern ska jag och min pojkvän fira 3-årsdag och så hoppas jag hinna till sommarstugan en sväng :) Vad har du för planer? Kram
Emma Barremyr

2013-07-01 @ 10:29:36
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Jag åker två veckor till Nice sedan hoppas jag hinna med en liten road trip nere i Skåneland också. Däremellan är det öppet för lite spontanitet :)

Svar: Gud vad härligt det låter! :)
Emma Barremyr

2013-07-01 @ 13:23:02
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: cicci

Härlig frulle! Jag tycker ditt jobb verkar otroligt kul. Det måste vara extra skönt att veta att man kan vara ledig rätt länge efter så långa pass ^^

Svar: Ja, blandningen mellan personlig assistent och personlig tränare är väldigt rolig. Det är jätteskönt att kunna kombinera och styra mina tider själv :) Hihi
Emma Barremyr

2013-07-01 @ 20:21:21
URL: http://bingle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0