Hej från en underbar helg

God morgon mina fina läsare 
 
Jag tänkte att ni skulle få börja veckan med att höra lite om vårt lilla äventyr borta i skogarna vid Loka Brunn.
 
Det var så roligt att kidnappa Pelle då han inte alls hade en aning om vart vi skulle förrän jag talade om det för honom (precis innan vi kom fram). Som sagt så började vi dagen med att vandra i Murstensdalen och gav oss på leden på 12 km. Grönt, tyst, vackert, fridfullt och alldles ljuvligt får beskriva turen och bilderna nedan får tala för sig själva.
 
Dock uppstod ett litet problem efter första varvet... Pelle hade tappat sin mobil (jag bör väl kanske tillägga att det var mitt fel då det var JAG som inte stängt ryggsäcken ordentligt)... Någonstans på leden låg den alltså, men vart? Så istället för att åka bort till Loka Brunn och leka i gymmet (som var planan) gav vi oss ut på en liten springtur för att leta efter Pelles telefon. Lyckligtvis fann vi mobilen till slut och den lilla extra svängen slutade på 5 km. Och en härlig, svettig springtur, det fick vi! Phuuu!
 
Väl i Loka blev det eftermiddagsfika i solskenet innan vi hoppade i bikini och badbyxor och gled in på spat. HELT. FANTASTISKT. SKÖNT!!!!
 
Stilla miljö, lugn musik, varma och kalla bad, bubblor, slapp i solstolen, bastubad och kärlek. Där tillbringade vi de resterande timmarna med vilopuls fram till middagen!
 
Middagen bestod av en tvårätterns middag, vin och hembakat bröd (glutenfritt till mig). Choklad till efterrätt innan vi däckade i matkoma! Hihi.
 
Dag två började med en morgonpromenad följt av bästa frukostbuffén. Lokas är den bästa jag ätit! Ett tufft ryggpass på det, några timmar i spat och sedan lunchbuffé innan hemfärd. 
 
Med mätta magar, lugna själar och med "måbraet" på topp lämnade vi sedan Loka Brunn för denna gång!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftermiddagsfika i solskenet och ovan ser ni mitt specialbeställda glutenfria fika som smakade sååå bra efter all "gåing" och springning! 
 
 
 
 
 
Glutenfritt morotsbröd med hemkärnat smör och örtsalt.
 
 
Förrätt - marinerade rödbetor, lagrad ost, aioli och sommarsallad.
 
 
Varmrätt - kummel, örtslungad färskpotatis, rostad svartrot och kokta primörer med en härlig gräddsås!
 
 
 
 
 
 
Frukost - naturell yoghurt med färsk frukt, torkade bananer, hasselnötter, valnötter, russin, tranbär, linfrön, pumpakärnor, solroskärnor och kokos. Kokt ägg, äggröra, keso, vindruvor, melon, ananas, apelsin, physsalis, jordnötssmör, kiwi, gurka, tomat, rökt kalkon, lagrad ost, brieost och en kopp vaniljte på det.
 
 
 
Lunchbuffé - grillad kyckling, sötpotatissallad, örtsås, champinjonsallad, oliver, pizzasallad, jordnötter, broccoli, majs, fetaost, tomater, grönsallad och en glutenfritt morotsbröd med hemkärnat smör.
 
Det var allt för nu! Jag hoppas att ni också haft en fin helg och fått njuta av det fantastiska sommarvädret!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej Emma, jag är lite nyfiken på vilken hälsocoach utbildning du har gått? Kram

Svar: Jag gick hälsa och wellness i Karlstad, men den är tyvärr nedlagd nu :(
Emma Barremyr

2013-07-15 @ 09:53:16
Postat av: Mari

Oj !! Vilken dröm... helt magiskt. Jag vill också =) Fina är ni också :)

Svar: Kan varmt rekommendera Loka Brunn och dess omnejd :D otroligt vackert! Tack söta du!
Emma Barremyr

2013-07-15 @ 10:07:05
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Jossan

Vad fantastiskt allt såg ut! Massor av god mat, mysig tid med kärleken :)

2013-07-15 @ 10:17:54
URL: http://jossan.shapemeup.se
Postat av: Ellinor

Vilken underbar och fin helg ni haft. Bilder och text talar sitt tydliga språk. Slående vacker natur, fint väder, god mat och tid till avkoppling. Allt detta i sällskap med någon man håller väldigt kär. Det kan knappast bli så mycket bättre!
Du/ni är verkligen så fina - det strålar om er!
Stor kram

Svar: Det är värdefull tid som ska tas hand om väl :) Tusen tack fina du! Och hoppas att du haft en fin helg du också! Kram
Emma Barremyr

2013-07-15 @ 13:21:21
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Mari

Sv. Ska kika upp detta !! =)

2013-07-15 @ 17:02:28
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Ida

en liten sak bara, älskar din blogg <3

Svar: Vad roligt att höra, tack :D
Emma Barremyr

2013-07-15 @ 18:59:26
Postat av: Emelie

Du har en blogg som man mår bra av att besöka, bra atomsfär.Underbara bilder, blir så sugen att prova vandringen. Hur går jag tillväga? Var börjar man osv?

Svar: Hej! Vad roligt att höra :) vandringen där är fantastisk så jag tycker absolut att du ska prova :) http://www.bergslagen.se/download/18.250c99da1282414e21280001913/Faktablad_Murstensdalen.pdf <-- där kan du läsa mer om själva naturreservatet och hittar en karta :)
Emma Barremyr

2013-07-16 @ 08:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0