Löpargädje, svettlycka och endorfiner

God morgon 
 
Att vakna med den där känslan.
 
Den där känslan med spring i benen.
 
Efter tolv dagars vila från löpningen är det nu dags att satsa lite igen. På med rosa löparstrumpor, rosa löparskor och rosa svettröja, i med en smoothie i magen och på med pulsbandet. Nu ska här springas! Snabbdistans var tanken, men pulsklockan la av efter 500 m och jag ändrade om till ett fartlekspass. Lusten och känslan fick styra! Känslan...
 
Ett lätt duggregn, 13 grader och frisk luft. Perfekt luft för ett njutningsfullt morgonpass i spåret!
 
Löpargädje, svettlycka och endorfiner. HEJ!!!
 
 
 
Frukost i soffan och lite slösurf på det. Nu blir det yoga för att mjuka upp mina stela muskler (har träningsvärk till max efter veckans två styrkepass).
 
Trevlig onsdag till er!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Underbart!
Jag är så glad att jag äntligen hittat tillbaka till löparglädjen igen. Skulle lätt kunna springa varje dag, men tänker att jag får ta det lite lugnt i början och kör på 3 löppass i veckan. Underbart att starta dagen på detta sätt!

Svar: Ja visst är det underbart! Jag har haft lite ont i ena benet, men jag hoppas vilan ska ha "lagat" skadan nu :) Hihi. Bra att du tar det lugnt, 3 löppass i veckan är ju verkligen inte dåligt!
Emma Barremyr

2013-07-10 @ 11:04:40
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej Emma! Jag är en tjej på 16 år som hårdtränar löpning och styrketräning 5 ggr/vecka. Men jag väger för lite, även fast jag äter bra mat och tillräcklig mängd! Jag blir så irriterad på det!! För jag vill inte stoppa i mig massa skitmat... Jag måste gå upp ca 5kg. Har du några tips på småsaker man kan göra för att öka sin vikt? Tacksam för svar!

Svar: Det finns lite trix. Du kan t.ex. ringa några matskedar olja över salladen till maten. Ät en extra avokado och lite nötter till maten, pimpa gröten med kokosolja, gör en smoothie på frukt, mjölk, nötsmör mm innan du går och lägger dig, drick juice eller mjölk till måltiderna och var jättenoga med att få i dig alla mellanmål varje dag! Lycka till
Emma Barremyr

2013-07-10 @ 12:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0