Överraskning och 3-årsdag

God morgon vänner 
 
Detta är ett tidsinställt inlägg då jag och Pelle i detta nu sitter i bilen på väg till Murstensdalen <-- (klick) och Loka brunn <-- (klick). Jag har nämligen fixat en överraskning till honom på vår treårsdag och som jag gått och väntat!
 
Jag älskar överraskningar! Älskar att fixa lika mycket som att bli överraskad. Hihi.
 
Jag började med att väcka upp honom med massa pussar och kramar (såklart!) innan han fick ett brev med instruktioner att följa. Under tiden som han packade sin väska fixade jag mysfrukost till oss i soffan och sen var vi redo att åka. I måndags lånade jag med mig mammas och pappas bil och gömde här i Karlstad vilket innebar att vi hade en bil tills idag så att inte Pelle skulle ana vart vi skulle innan vi satte oss i bilen (kanske att han listar ut det ganska fort när han sedan ser åt vilket håll vi åker).
 
Vi kommer börja dagen med 12 km vandring i Murstensdalen och därefter åka till Loka Brunn för ett mysigt dygn. En favorit i repris från förra året helt enkelt, fast ännu lite roligare är jag får överraska!
 
Nedan några bilder från förra året!
 
 
 
 
 
 
En lugn och skön miljö, god mat, träning och kärlek! Det ska bli avkopplade och så underbart efter ganska hårt slit med jobb de senaste veckorna!
 
Hoppas att ni får en fin fredag! Jag har fixat ytterligare ett tidsinställt inlägg till er som kommer upp senare idag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Mari

Åh, vad fint av dig. Kul :) Ha det så bra nu !!

2013-07-12 @ 10:09:01
URL: http://www.maririe.blogg.se
Postat av: Ellinor

Vilken fantastiskt fin överraskning! Jag älskar överraskningar, i synnerhet då det är jag som får överraska någon jag tycker om. Hoppas verkligen att ni får en riktigt fin helg på tu man hand!
Kram

2013-07-12 @ 10:55:37
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

ser mysigt ut

2013-07-13 @ 13:05:54
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0