Jag ska yoga! (tidsinställt inlägg)

Hej vänner 
 
Sista veckan på plankutmaningen är snart avklarad och vad passar då bättre än en ny utmaning?
 
Några veckor innan "sommarschemat" drog igång i gymmet kom jag äntligen igång med yogan (som var en av mina nyårsutmaningar i år). Jag hann med några gånger innan yogan tog sommarlov, och jag kände direkt hur jag började sakna det sköna sättet att starta tisdagarna på. 
 
Kroppen behöver det där lugna, mjuka och härliga som yogan ger! Och jag tänker därför ge den mer!
 
 
Jenna och Vevve har nu dragit igång en yogautmaning i samarbete med Yogobe. Utmaningen går ut på att vi under 30 dagar ska utföra yoga varje dag, så länge som du vill (5 eller 60 minuter - det bestämmer du själv) och genom att ange koden yoga30d får du gratis medlemsskap under denna månad. Läs mer om hur du ska göra hos tjejerna om du är sugen att hänga på!
 
Utmaningen startar idag! Så min midsommarafton börjar såklart med lite morgonyoga följt av Borejoggen med vännerna!
 
Trevlig midsommar till er!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Trevlig midsommar på dig också Emma :)

Svar: Tack! Hoppas att du haft en grym helg!
Emma Barremyr

2013-06-22 @ 01:25:34
URL: http://jwes.shapemeup.se
Postat av: Vevve

jag håller med dig, kroppen behöver verkligen det lugna som yogan ger. Kul att du hänger med oss!

Svar: Ska bli grymt spännande att testa på utmaningen! Kul att ni kör :)
Emma Barremyr

2013-06-22 @ 09:51:47
URL: http://veronica.livskick.nu
Postat av: Olivia

Riktigt härlig blogg, ny favorit!

Svar: Tack, vad roligt att höra! :D
Emma Barremyr

2013-06-23 @ 17:39:23
URL: http://olivia.hggqvst.com
Postat av: Molly igen!

Hej Igen Emma!
Jag har velat fram och tillbaka i mina tankar om hur jag ska få ut det här på rätt sätt. Hur jag får ner mina känslor i ORD. Och jag kom fram till att jag får försöka förklara så gått som det går helt enkelt! Men det är såhär att, ja.. din blogg. du. din instagram. dina texter. dina recept. ALLT. Hela paketet du håller på med. Tack. Tack så hemskt mycket för det. tack för att du driver den här bloggen. Tack för att du uppdaterar instagram med så mycket smaskiga matbilder att jag går runt hungrig dygnet om. Tack för att du delar med dig av dina härliga frukost-stunder. Tack för att du finns. Tack för att du är du. Tack för att du är så underbar som du är Emma. Verkligen tack.
Jag skulle kunna sitta och tacka om saker i evigheter. DU är så underbar Emma. Allt du gör är verkligen så underbart så man kan inte beskriva i ord.
Varje dag när jag vaknar är det första jag gör att kolla på instagram om du uppdaterat med någon ny härlig frukost-upplevelse som du knåpat ihop, eller om du dödat en ny pt-kund på gymmet! Sen rusar jag till datan för att kolla bloggen om du bloggat nåt.
Din blogg och hela du är verkligen en STOOOOOR del av mitt liv! DU gör så jag orkar ta mig upp på mornarna. Du sprider sån glädje! Genom att bara sitta och skriva om ditt liv och om dig. Tänk att du har och kan hjälpa så mycket folk genom att bara göra det. Det är underbart.
Jag har lämnat spår efter mig här förut och tackat och bockat för allt. Men jag känner att jag behöver uppdatera mina ord lite och tacka ännu en gång och påminna dig hur underbart fantastisk du är!
Jag har haft en jobbig period i mitt liv, och ja, jag skrev ju av mig lite här då hur jag kännde efter och allt detdär om du kommer ihåg det. Och nu när jag följt din blogg ännu längre in i livet så märker jag verkligen hur mycket du hjälper mig om dagarna.
Du kan få mig att gå och le fånigt stort hela dagen. Du får mig att vela mitt eget bästa och att älska mig själv så mycket det bara går! Och alla andra runt omkring för den delen!
När jag sitter och läser din blogg kan jag allvarligt nästan börja grina för den är så bra! Jag sitter och tokflinar för mig själv när jag läser den, du sprider ju sån härlig glädje och energi!!
Så Det är verkligen du som får mig att orka upp. orka stiga upp varje morgon och tänka att " Kom igen nu Molly, nu kämpar vi för att få en perfekt dag full med glädje och skratt och kärlek, trots alla hinder som kommer!!".
Mitt liv har förändrats helt tack vare dig Emma. Förut kunde jag inte gå en dag utan att stå i spegeln och hata mig själv, deet gick inte en dag utan att jag stängde in mig i mitt rum och grinade för allting.
Men nu! Nu är mitt liv en dans på rosor!! Jag minns faktiskt inte senaste gången jag grinade alls!!
Så TACK Emma för att du fyller mina dagar med glädje och inspiration! TACK för att DU är DU!!
Jag hoppas du tar åt dig allt nu, för varenda litet ord är sant. TACK så hemskt mycket underbaraste Emma.
Ha det bra och ta hand om dig själv så mycket som du kan, det är du värd!!! <3

( och tack förresten för alla super smarriga recept du kommer med, åh dom är så underbara! Speciellt alla dina mysiga och härliga frukost-stunds-bilder. Dom är mina favoriter!! ;) )

Svar: Finaste Molly! Jag bli så otroligt glad av att läsa det du skriver, så glad och varm i hjärtat att jag blir alldeles tårögd! Om jag bara på något litet vis kan hjälpa någon så är det värt allt slit med bloggen! Så stort tack för din fina kommentar, den kommer för alltid finnas inom mig! Du är grym och fantastisk, och det är du som bestämmer över ditt liv, kom ihåg det!
Emma Barremyr

2013-06-23 @ 18:58:52
Postat av: Malin

Hejsan, jag har en fråga, brukar du äta yoghurt? Vilken kan du rekommendera isåfall? Jag äter arlas milda vaniljyoghurt, är den bra eller dålig?

Tack för en bra blogg!
Hälsningar Malin

Svar: Hej! Det händer att jag äter yoghurt då och då, antingen turkisk yoghurt eller naturell 3%-ig. De smaksatta yoghurtarna innehåller för det mesta väldigt mycket socker och därför gillar jag att äta naturell yoghurt och smaksätta själv med t.ex. vaniljpulver, bär/ furkt, vilket är bättre alternativ än de redan smaksatta :)
Emma Barremyr

2013-06-23 @ 21:30:57
Postat av: Ellinor

Både plankutmaningen och nu denna yogautmaning kom verkligen rätt i tiden och jag har bestämt mig för att anta även denna sistnämnda. Än så länge har det bara blivit några minuters morgonyoga, men nu, tillbaka på svensk mark igen, skall jag prioritera lite längre pass.
Kram

Svar: Håller verkligen med dig! Kom väldigt bra i tiden och jag är så yogasugen för tillfället! Hoppas vi får njuta av många fina yogastunder :)
Emma Barremyr

2013-06-24 @ 09:30:55
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0