TÄVLING! Vinn en låda mellanmålsbars från Pulsin'

Hej kompisar 
 
Det är för första gången dags för en tävling här på bloggen och priset är inget mindre än en låda, med hela 18 mellanmålsbars från Pulsin'. 
 
Hur du gör för att vara med och tävla?
 
Det finns tre kriterier som är listade här nedan.
 
Lämna en kommentar med: 
* Ditt bästa mellanmålstips
* Vilken smak vill du vinna? Smakerna hittar du här <-- (klick)
 
Gå in och gilla Blackberry distribution på facebook. Det gör du här <-- (klick)
 
Tävlingen avslutas på onsdag kl 15.00, då en vinnare dras!
 
När tävlingen är avslutad tänker jag mig även en liten sammanställning av alla tävlingsbidrag i ett inlägg!
 
Hoppas ni gillar det!
 
 
Maple and peanut protein är min favoritsmak!
 
Så, hit med mellanmåltips, gilla på facebook och kommentera vilken smak ni vill ha!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Liv

Mitt bästa mellanmålstips är: att inte hoppa över sina mellanmål! Det är lätt hänt att man väntar tills lunch eller middag med att få i sig energi efter en lång skoldag eller efter träning. Alternativt går man in på mataffären och köper sig lite godis eller något annat snabbt och enkelt. Men som man brukar säga fail to plan is like plan to fail. Så förbered dig! Gör en god smoothie på kvällen och ta med den i en termos så håller den sig fräsch, hacka lite grönsaks eller frukstavar och ta med dig i en påse eller köp hem ett gäng goda barer att ta med dig när du är på språng! :)

Jag vill vinna smaken på bilden, peanut! ;)

2013-05-20 @ 12:11:26
Postat av: Frida

Hej!
Jag vet inget godare mellis än en mellisbägare. # olika yoghurtblandningar, en med chokladsmak, en med hallonsmak & en med vaniljsmak. Mellan varje lager varvar jag pauluns granola! Receptet hittas här: http://fridawallstrom.blogg.se/2013/april/vikten-i-mellanmal.html

Maple & peanut protein smak på dessa lät gott!

& tack för en världsbra blogg!

2013-05-20 @ 12:23:26
URL: http://fridawallstrom.blogg.se
Postat av: TRÄNING| KOST |TECKNINGAR

*Mitt bästa mellanmålstips är äggproteinfluff med smak! Man elvispar 2 äggvitor till ett hårt skum, tillsätter 1 dl proteinpulver (CASEIN!) i valfri smak - men jordgubb eller choklad är godast! - och i med ½-1 dl vatten - beroende på hårdheten på skummet, ju mer vatten desto fastare blir fluffet! Elvispa ihop allt detta och ät direkt. Mättande som f*asiken och proteinrikt med lagom mängd kalorier om man dietar! Funkar utmärkt vilken tid på dygnet som helst egentligen. :-)


*Vinner jag skulle jag vilja ha smaken Pulsin Berry Burst på mina bars! :-)

2013-05-20 @ 12:36:30
URL: http://nh.blogg.se/
Postat av: izzy (its a healthy lifestyle)

Min favorite mellanmål tips är att blanda vanilj yoghurt med kvarg. Tillsätt lite kanel & valnötter & russin!! Hur gott som helst!

Eller bananpankakor (Banan & ägg/äggvita) Jätte lätt att slänga ihopp och jätte gott!! Och man kan tillägga vilka toppings man vill!!

(Har 'likat' facebook sidan!!)

Och smaken: chocolate brownie!! :)

**Älskar din blogg!! Och alla bra recept och tips!

2013-05-20 @ 12:37:25
URL: http://itsahealthylifestyle.wordpress.com
Postat av: olivia rohlin aitman

Mitt bästa mellanmålstips är ett mål som jag brukar äta innan jag ska iväg och träna för att få extra energi och ork, men som egentligen passar lika bra som ett återhämtningsmål, nyttig dessert om man serverar den i ett lite tjusigare glas, eller bara som världens bästa avslutning på dagen framför tvn.

Börja med att hacka ett äpple så smått som du orkar, blanda därefter hacket med lika mycket keso. Värm försiktigt lite mandel- eller cashewsmör (eller helst både och) som du drizzlar över innan du toppar härligheten med vita mullbär. Är det innan träning serverar jag alltid en celsius citron/lime i vinglas till, bara för att få dendär känslan av vardagslyx!
Det perfekta med mitt mellanmål är förutom smaken att det innehåller allt kroppen behöver och vill ha; nyttgiheter och kolhydrater från frukten och mullbären, bra fetter från nötsmören och protein från keson. Kan ju inte bli bättre?

Smaken jag är mest intresserad av (för alla låter ju urgoda) om jag skulle vinna är Raw Choc Brownie Bar. Superbra tävling tycker jag, och härliga kritierier då jag framöver kommer hålla koll här i kommentarsfältet för att hitta nya mellisfavoriter!:)

2013-05-20 @ 12:39:27
Postat av: pilla

Jag är väldigt dålig på att äta mellis men om jag någon gång gör det så är det på måndagar innan Ruday löpträningen. Då blir det 1/2 skivat äpple, lite yoghurt, kanel och lite müsli ovanpå. Smakar som äppelpaj!

Maple & peanut protein

2013-05-20 @ 12:42:06
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Lina

Mitt för tillfället favoritmellis är naturella riskakor med ett jordnötssmör eller mandelsmör och skivad banan på - SÅ GOTT och så enkelt! <--- Bästa kombon ever!
Är en stolt missbrukare av Pulsin' Raw Choc Brownie, och skulle gladligen vilja ha en hel låda av dessa!

2013-05-20 @ 12:42:53
Postat av: Louise

Mitt bästa mellanmålstips är att först och främst äta mellanmål. Ett bra mellanmål för mig är när det innehåller både kolhydrater, protein och fett. Mitt vanligaste och smidigaste mellanmål, som inte behöver kyl, är en frukt och ett gäng nötter eller en frukt och ett ägg. Smakar smaskens!

Maple peanut låter kalasgoda :)

2013-05-20 @ 12:53:18
URL: http://louisesvis.wordpress.com
Postat av: em

Hur smakar den maple & peanut? Smakar den mycket jordnötter?

Svar: Japp, den smakar jordnötter :) Jättegott, om man gillar jordnötter vill säga :)
Emma Barremyr

2013-05-20 @ 13:02:21
Postat av: Sara

Jag kan varmt rekommendera dessa matmuffins, receptet kommer från inspirerande Sofie: http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/2012/12/14/9142815-recept-matiga-mellanmalsmuffins/. De håller sig fräscha i väskan hela dagen och jag brukar plocka fram ett par ur frysen redan på morgonen.

Tack för en fantastisk blogg! <3

Om jag vinner önskar jag smaken Pulsin Raw Choc Brownie!

2013-05-20 @ 13:06:03
Postat av: Anna L

Mitt bästa mellanmålstips är att variera sina mellanmål så att man har något nytt spännande att se fram emot att äta, samt att man förbereder mellanmålet så mycket som går innan. Te.x att göra klart sina smörgåsar och ha i kylen eller fixa klart en smoothie så det bara är att dricka. Då vet man att det bara är att ta fram och äta det när man börjar känna sig hungrig, annars är det lätt att man äter sådant som man inte tänkt sig.

2013-05-20 @ 13:06:27
Postat av: Anna L

Mitt bästa mellanmålstips är att variera sina mellanmål så att man har något nytt spännande att se fram emot att äta, samt att man förbereder mellanmålet så mycket som går innan. Te.x att göra klart sina smörgåsar och ha i kylen eller fixa klart en smoothie så det bara är att dricka. Då vet man att det bara är att ta fram och äta det när man börjar känna sig hungrig, annars är det lätt att man äter sådant som man inte tänkt sig.

Jag skulle vilja vinna Maple and peanut protein baren då jag älskar jordnötter!

2013-05-20 @ 13:08:03
Postat av: Felicia

Mitt bästa mellanmålstips är att köpa små smidiga matlådor och burkar med smarta sektioner, som man enkelt kan ta med sig. Har man en smart låda kan man t.ex. fylla upp ett fack med müsli, ett annat med kvarg, det tredje facket med lite färsk frukt eller nötter o.s.v. Man har allt på ett och samma ställe, supersmidigt och man kan blanda och trixa precis som man vill sen när det är dags, plus att det kan räcka till flera mellanmål än bara ett!

Jag tyckte protein sport bar lät supergod så den kör nog jag på!

Ha en bra dag :)

2013-05-20 @ 13:13:06
URL: http://vantida.blogg.se
Postat av: Emelie H

Hej!
Mitt bästa mellanmålstips är att ta en dag då man är ledig eller har tid till att baka! Gör egna proteinbars, andra bars, bröd eller mellanmålsmuffins! Annars kan du också ta tid till att handla så du har frukt hemma, exempelvis bananer som är toppen som mellanmål och innehåller både kolhydrater och protein, plus är naturliga.
Barsen då, de går jättebra att frysa in och jag själv har både bars och mellanmålsmuffins i frysen (från din blogg Emma, de är så goda!). Det är bara ta fram på morgonen och lägga i en påse, så tinar den i väskan! Gott, nyttigt, snabbt och bra för att hålla blodsockret jämt! :) Plus att det är roligt att baka dem och de går att variera i oändlighet! :)

Jag skulle helst vilja ha smaken Berry Burst, annars Maple Peanut! :)

Jääättekul med tävling! Hoppas du har det oftare! :D

2013-05-20 @ 13:17:02
Postat av: Viktoria

Bästa mellanmålstipset är att planera ! Bestäm dagen innan vad du ska äta/ha med för mellanmål och förbered. Annars är de så lätt att hoppa över eller glömma :)

Jag vill vinna brownie :)

2013-05-20 @ 13:26:17
URL: http://viktoriasahlin.blogg.se
Postat av: fruwidlund

Åh, vad spännande med tävling!
Mitt bästa mellanmålstips är först och främst att prioritera och planera mellanmålen så att de blir av! Men om man vill ha ett snabbt mellanmål som man kan ha med sig när man är ute på äventyr så tycker jag att man ska testa att ha med sig kvarg/keso/yoghurt i en liten burk, med lite frysta bär i. Bären gör att det håller sig kallt och piffar upp lite. Till det en liten påse/burk med blandade nötter/frön/granola. Riktigt mumsig och väldigt smidigt att fixa!

Smaken jag skulle vilja ha är Maple Peanut, låter rusktigt gott :)

Kram på dig!

2013-05-20 @ 13:46:51
URL: http://fruwidlund.blogg.se/
Postat av: Martyna

Mitt mellistips är sjuukt gott och enkelt att fixa! Det enda man behöver är keso och russin. Bara blanda ner russin i keson och ät som den är, med banan (eller annan frukt) eller varför inte som topping till gröt eller pannkakor. Helt underbart!

Jag skulle vilja vinna Maple Peanut Protein Bar :D

2013-05-20 @ 13:50:50
Postat av: Victoria

Hej finis!
Mitt bästa mellanmålstips är att ha alla viktiga kompontenter med i målet; kolhydrater, protein & fett + gärna vitaminer/mineraler :) Exempel på detta som jag gillar är exempelvis en fryst banan med siktad kakao & till det en varm/kall jordnötstopping på jordnötssmör & vatten/mjölk + lite kokos som finish (om man gillar kokos). Ett annat gott mellis är en hemmagjord hallon-&vaniljkesella på tinade/kokta hallon, 1 burk lätt- & 1 naturell kesella + lite agavesirap & vaniljpulver! MUMS!

Har man inte tillgång till kyl tycker jag att kokt ägg, nötter & torkad frukt (gärna en variant utan massa tillsatt socker) är bra att ha med!

Om jag vinner skulle jag vilja ha den smaken du föredrog mest, den på bilden!

Kram :)

2013-05-20 @ 13:51:20
URL: http://wolfiewellness.wordpress.com
Postat av: emma

Mitt bästa mellanmål är en smarrig prottepankaka gjord på 4 äggvitor ihopvispade med en halv skopa proteinpulver (kokos eller chokladsmak är najs!) sen toppar man det hela med smaksatt keso eller kvarg och eller jordnötssmör!
Smaken jag skulle vilja ha är peanut!

2013-05-20 @ 14:00:21
URL: http://emmawallin.blo.gg
Postat av: Emma

Mitt allra bästa mellanmål är morotsmugcake med en klick kvarg & bär. Otroligt gott, mättande och energi-rikt :)

Jah skulle gärna vinna Pulsin Raw Choc Brownie Bar, choklad kan man aldrig få för mycket av ;)

2013-05-20 @ 14:02:31
Postat av: josefin björck

Mitt bästa mellanmålstips är kesella blandat med keso och massa bär. Gärna en hemmagjord proteinbar till. Går snabbt nör nan har ont om tid och är otroligt gott .
Vinner hag skulle jag vilja ha maple peanut:-)

Kramar.

2013-05-20 @ 14:20:02
Postat av: Micki

Jag äälskar mellanmål, längtar verkligen hem efter skolan till ett nytt och kreativt experiment :) försöker variera mig så mycket som möjligt, men när jag inte hinner så har jag ett mellanmål som håller i ur och skur och till det behöver du:
3 äggvitor,
1msk kokosmjöl,
2 tsk krossade linfrön eller 1 tsk fiberhusk,
1/4 tsk bakpulver
Valfria kryddor, t.ex örtsalt, peppar, oregano
Så behöver du bara mixa all ingredienser med en stavmixer, hetta upp en stekpanna med olivolja, hälla i smeten och steka i ca 2 min på varje sida.
Sen är denna low carb wrap redo att fyllas med allt mellan himmel och jord! För mig blir det oftast nån avocado-keso-röra eller äggröra med tomater (eller några rester från nån kycklingrätt som står i kylen och bara väntar på att få användas! :))
PS: Jag skulle sååå gärna vilja vinna brownie-barsen ! :)

2013-05-20 @ 14:34:03
Postat av: Sara

Jag tycker att migcakes är perfekta mellanmål, specielt om du är lite extra hungrig! min favorit:
Chokladmugcake
1/2 havre
1/2 kokos
4dadlar
1 msk kakao
1/2 msk kaffe
1 tak jordnötsmör
1/2 msk kokosolja
1ägg vita
1 tsk honung
1/2-1 krm bakpulver
Mixa allt

I /4 banan i mitten av koppen
På med smet, toppa med:
På 1/4 banan, 1 tsk jordnötsmör , 1/2 tsk kakao

Micra 2 min

På:1/2 banan , 1 tsk kakao, 1-2 tsk jordnötsmör

Till banan och crème fraîche

Väldigt mättande men oerhört gott!! Annars tycker jag om att göra någon fräsch smootie! Det är alltid gott☺

Denna smak skulle jag vilja prova om jag vinner:

Maple and peanut protein!
Kraaam

2013-05-20 @ 14:37:40
Postat av: Elinn

Mitt bästa mellanmålstips är såklart kesokvarg! Gärna blandat med något proteinpulver, med smak av choklad och toppat med lite granola. Snabbt, smidigt och enkelt! :D
Jag skulle vilja ha smaken Maple Peanut! Det låter absolut godats :D
Hur kul som helst att du har tävling, Hoppas du gör mer! :)
STORA kramar
Elinn

2013-05-20 @ 15:02:29
URL: http://elinnchanel.spotlife.se
Postat av: Camilla Sjö

* Bästa mellanmålstips: Finns många men jag älskar smoothies i alla varianter, speciellt den här tiden på året. Just nu är favoriten med ananas, fryst banan, färska jordgubbar, holistic kokosbananprotein, naturell youghurt och ev. vatten. Supergott!

* Pulsin Maple Peanut Protein Bar

* Gillat på facebook sedan en tid tillbaka.

2013-05-20 @ 15:04:38
URL: http://camillasvilja.blogspot.com
Postat av: Emma

Mitt bästa och godaste mellanmålstips är:
Blanda kvarg med vaniljpulver och eventuellt lite vaniljproteinpulver. Värm hallon i mikron med lite stevia.
Varva kvargen och dom varma hallonen i ett glas, och toppa med hackade nötter/frön och kokos. Avsluta med att ringla lite agavesirap eller honung. Smaklig spis :)

2013-05-20 @ 15:15:51
Postat av: Emma

Just de, vinner jag vill jag ha brownie barsen :)

2013-05-20 @ 15:18:33
Postat av: Victoria

De bästa mellanmålet jag vet är en microkaka som jag brukar äta innan träning eller ha med mig i en låda som mellanmål till jobbet. God kall som varm, och den håller sig fräsch i väskan hela dan!

Här är receptet:
I mosad banan
Ett ägg
1-1 1/2 msk carobpulver (kakao funkar bra de med)
1/2 msk kanel
1 stor msk jordnötssmör
Lite honung eller sirap om man vill

Blanda/vispa allt väl i en burk och sätt in i Micron ca 1-2 min (till den har stelnat, kan va olika beroende på mikrovågsugn). Sedan låter du den svalna i sin burk medans du gör iordning dig, och när du är klar för att dra t jobb/skola sätter du bara på locket och packar ner den i väskan :) annars är den supergod att äta "nygräddad" å varm som mellis hemma eller som ett mål innan morgonträningen tycker jag den brukar passa perfekt till, om man vill äta den mer ordentliga frukosten efter träningen så är den här lagom att ta innan!

Har aldrig smakat dessa bars innan och jag är så nyfiken på dessa, spec maple peanut eftersom jag är ett fan av jordnötter, så skulle vilja ha den om jag får turen att vinna :)


Kramar!

2013-05-20 @ 15:21:04
Postat av: Ida

Mitt bästa mellanmålstips är utan tvekan hallonkvarg med valfri topping. Det är så enkelt att ta med sig en liten burk med kvarg och frusna hallon som får tina tills man ska äta, och en liten liten ask med valfri topping, min favoritblandning är pumpakärnor, havrekli och cocosflingor. Vill man ha lite me carbs/sötma så är skivad banan i eller russin på toppen också finfint. Lika gott och enkelt borta som hemma!

Har gillat på fb och jag skulle vilja testa smaken bliss!

2013-05-20 @ 15:36:40
Postat av: Josefin B

Jag älskar mellanmål! Ofta brukar jag försöka variera så det blir både ett mer salt mellanmål och ett sötare. Ett saltare mellanmål som jag älskar är att blanda ett kokt (hackat) ägg med några matskedar keso, en tomat och örtsalt. Mumma!!
Ett sötare mellis är mina superbollar som jag älskar. Mixa 2 dl valfria nötter med ca 1½ dl hårt packade dadlar, 1 dl kokos, raw kakao efter smak (4 msk)och lite vanilj. Rulla till bollar och rulla i kokos! Ett par av dessa och en saftig försommar nektarin gör min dag.

Om jag skulle vinna så vill jag gärna ha barsen i smaken maple peanut - jordnötter är ju så gott!

Tack för en inspirerande blogg! Kram Josefin

2013-05-20 @ 16:06:27
Postat av: cicci

Mitt bästa mellistips är att våga äta sig mätt även då. Många tar bara en frukt och tror de ska stå sig ytterligare 3 h fram till middagen, vilket självklart inte stämmer.
Ett av mina bästa mellis är det jag åt idag:
Frökuse med leverpastej och gurka på ena halvan och brieost på den andra. Till detta åt jag vindruvor och drack varm choklad gjord på stevia, kakao och mjölk:)

2013-05-20 @ 16:18:03
URL: http://bingle.blogg.se
Postat av: cicci

Om jag vinner skulle jag gärna vilja testa Maple and Peanut protein:)

2013-05-20 @ 16:19:20
URL: http://bingle.blogg.se
Postat av: Cecilia

Hej!

Vilken rolig tävling! Mitt favoritmellanmål för tillfället är Abbas Tonfisk Express Tomat/Basilika blandat med minikeso. Om jag vinner skulle jag vilja ha smaken Maple Peanut Protein :)

Tack för en härlig blogg!

/ Cecilia

2013-05-20 @ 16:21:15
Postat av: Petra

Mitt bästa mellistips är inget mer avancerat än skivad banan med jordnötssmör, pumpafrön, kokos och kvarg.

Jordnötstokig som jag är skulle jag föredra Maple and peanut protein :D

Btw, grym blogg Emma!

2013-05-20 @ 16:56:45
Postat av: Amanda Norell

Hej!
Jag gillar att experimentera när det kommer till mellanmål, så jag skulle säga att göra någon slags raw food-bollar eller liknande med ingredienser som finns i skåpen, t.ex. valfria nötter, valfri torkad frukt/honung, kakao, avokado/kokosolja/annan olja, proteinpulver, kanske kokosmjöl eller kokosmjölk, frukt och bär.

Recept på jättegod raw brownie:

Botten:
5 dl nötter (t.ex. valnötter eller pekannötter)
3-4 dl dadlar
Havssalt efter smak
Rivet apelsinskal efter smak
2 tsk vaniljpulver (helst rent vaniljextrakt)
1 avokado
2,5 dl kakao

Mixa, tryck ut i form.

Topping:
3 avokado
Havssalt efter smak
2,5 dl kakao
2,5 dl agave, honung eller liknande sötning med lågt GI

Mixa, bred ut över botten. Ställ in i kylen.

Hittade receptet från början på Oprah.com :)

Om jag vinner skulle jag vilja smaka Maple and Peanut Protein, älskar jordnötter och bra med högt proteininnehåll :)

Kram

2013-05-20 @ 16:57:12
Postat av: foodporn

Åh vad kul, vi på foodporn är med! :)

Ett utav våra bästa mellanmålstips är ett ganska nygjort recept, nämligen en otroligt god yogurtbakelse med smak av kokos och hallon! Receptet och bilder för denna goding finns här: http://foodporn.devote.se/blogs/26000617/yoghurt-bakelse-med-hallon.htm

Skulle vi ha turen att vinna skulle vi gärna pröva på smaken "Raw Choc Brownie Bar" eftersom att vi alla är galna chockladjunkies så låter denna alldeles perfekt :)

Har även gillat facebooksidan från mitt privata facebookkonto (Johanna Bogren)

2013-05-20 @ 17:03:16
URL: http://foodporn.devote.se
Postat av: Anna

Hej!

Ojoj, du menar alltså att jag ska behöva välja ETT mellanmål? Mellanmål är ju det bästa som finns, så bra att det nästan känns orättvist att bara få välja ett...
Jag väljer därför att ta annan tolkning på din fråga. Mitt bästa mellanmålstips bli: ÄT DET! Och fyll det med färg och energi på samma sätt som det fyller DIG med energi och glädje. Finns möjligheten så lägg ner det där lilla extra på ditt mellanmål, behöver varken vara dyrt eller krångligt, fokusera istället på att det är mellanmålen som ger oss den där extra orken för att ta oss genom dagen, träningspasset, promenaden hem osv.

Jag hade helst velat testa Maple and peanut protein.

Kram!

2013-05-20 @ 17:04:15
Postat av: Camilla

Hej! Grym blogg !! Älskar alla dina recept! Mitt bästa mellanmålstips är en smoothie med 1/2-1 mango, 1 msk jordnötssmör, 1 dl keso, massa is och en dutt havssalt. Den funkar i alla lägen och är extra smidig att ta med i farten ;) Kombon mango/jordnötssmör är ju bara för underbart! Om jag skulle vinna hade jag valt Raw Choc Brownie Bar. Tack för mig :)

2013-05-20 @ 17:19:41
Postat av: wilma

Jag älskar mellanmål bästa målet enligt mig förutom frukosten då kanske.
Min favorit är hallon och kokos bakelse:
0,75dl havregryn
4-5msk kokos (börja med fyra och häll i mer ifall det behövs för konsistensen)
3msk kvarg
1/2 mosad banan
1/4tsk bakpulver
1/2tsk vaniljpulver
1/2-1 dl hallon
Blanda ihop allt utom hallonen till en smet och gör på samma sätt som man gör äppelpajbakelsen på (hallonen ska alltså vara inuti). Servera med kesokvarg och jordnötssmör. Supergott!!

Ifall jag vinner skulle jag gärna vilja ha den med jordnöts smak.

Har gillat på facebook.

Tack för en fantastisk och glädjespridande blogg:D
Du är grym Emma!!
Kram

2013-05-20 @ 17:21:40
Postat av: Sanna

Mitt nuvarande favoritmellanmål är denna super goda chokladpudding gjord på chiafrön!

1.5 dl kokosmjölk
1 msk kakao
1,5 msk stevia strö
1/2 tsk vaniljpulver
1.5 msk chiafrön

Bara att blanda ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen i minst en kvart, så att chiafröna hinner svälla!

Om jag koras som vinnare, skulle jag tacka och bocka för en kartong fylld av Maple Peanut. :) Kram!

2013-05-20 @ 17:22:26
Postat av: Louise

Hejsan.
Mitt bästa mellanmålstips är en lite mer "stadig" eller vad man ska säga,den kan man verkligen stå sig på länge och man kan även ha den som frukost eller kvällsmat om man nu vill det.
Det är jordnöts,banan och bovetegröt med kakao och jordnötssås.
Om man älskar choklad,banan och jordnötssmör och älskar gröt är denna det bästa.

INGREDIENSER
1 dl havregyn
2 dl vatten
½ banan
1-2 msk kakaonibs
2 msk hackade valnötter
1-2 msk kvarg/yogurt
1 tsk kakao
1 tsk sötning
1-2 msk jordnötssmör (+ eventuellt lite vatten)

Koka havregrynsgröt som vanligt (1 dl havregryn + 2 dl vatten) på spisen eller i micron. Hacka bananen i små bitar och hacka även valnötterna. Gör en chokladsås genom att blanda kvarg, sötning och kakao. Gör även en jordnötssås genom att blanda 1 msk jordnötssmör med lite vatten tills en rinnigare konsistens. När havregrynsgröten är klar rör du ner hackad banan, valnötter och kakaonibs, men spara lite till topping. Toppa slutligen med chokladsåsen och jordnötssåsen samt lite banan och kakaonibs.

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en "Pulsin Maple Peanut Protein Bar". Skulle passa perfekt eller den mer protein.
Ha en toppen dag och tack för en superduper bra blogg som jag följer varje dag. Lider själv av ätstörning och håller på att ta mig ur och därför är detta mellanmål så perfekt för mig. mycket protein och "mat".
Tack igen.Du är ett enormt pepp för mig ska jag bara säga!
Många kramar Louise

2013-05-20 @ 17:54:30
Postat av: Josephine Berg

Jag älskar att pyssla i köket och står mer än gärna och gör ett stdigt och gott mellanmål som man håller sig mätt på. Jag brukar experimentera med olika former av ugnsbakad gröt, mugcakes, hembakade bröd eller små mellanmålbars.
Om jag går en lång dag i skoland kan det dock bli svårare att få i sig ett ordentligt mellanmål, och jag brukar då packa den en frukt, hemlagad mellanmålbar eller en smoothie. Jag har aldrig smakat en proteinbar, och tror att det vore ett perfekt sätt att få i sig ett bra mellanmål, som bara är att packa ned i väskan på morgonen.

Om jag vann skulle jag vilja ha Pulsin Raw Choc Brownie Bars.

Vill förövrigt bara säga att du har en grymt bra blogg som ger massor av inspiration!
Kram!

2013-05-20 @ 18:36:59
URL: http://www.bergjosephine.blogg.se
Postat av: Cissela

När jag hör ordet mellanmål tänker jag mig "fika" - en term som för mig innebär en ätbar sötsliskig sockerbomb som ger en energikick som skjuter i höjden lika snabbt som den ska komma att falla till marken. Har jag väl börjat tänka på att fika kan jag sällan släppa tanken på att äta något sött; kakor, bakelser och tårtor. Jag ville stoppa i mig allt. Detta var ett stort problem - tills den dagen då jag sprang över nedanstående tips.

- 1 liten burk Keso Mini (250 g)
- vaniljpulver och lönnsirap (eller honung) efter smak
- eventuellt lite hackad mörk choklad

Mixa keson slät. Blanda ner resten av ingredienserna. Ät & njut.
För njuta - det gör man verkligen! Nu för tiden behöver jag inte längre oroa mig för hur jag ska stilla fikasötsuget utan att behöva äta allt för kolhydratsrika. Minikeso, vaniljpulver och lönnsirap är svaret på allt!

Hade jag vunnit hade jag velat ha "Pulsin Protein Sport Bar".

2013-05-20 @ 18:42:59
URL: http://www.shootitbaby.com
Postat av: wilma

Glömde att skriva att hallon kokos bakelsen ska in i ugnen i 10-15 min 200 grader!!:D

2013-05-20 @ 18:45:46
Postat av: Elin

Mitt bästa mellanmålstips är havregrynsgröt! Det är väldigt enkelt att göra och går fort att slänga ihop innan eller efter skola/jobb. Det går även att variera genom olika smaker eller toppingar, vilket gör att man aldrig tröttnar. Iallafall inte jag! Och gott är det verkligen :)
smaken: "sport"

2013-05-20 @ 18:47:58
Postat av: Emma S

Hej!

Mitt bästa tips är GOTT och ENKELT. Naturella riskakor med mosad avocado som smör och sedan makrill och lite citronpeppar, SUPERGOTT!

Smaken Choc brownie såg riktigt god ut den också!

2013-05-20 @ 19:07:54
Postat av: Åsa

Åh, vilken härlig tävling! Jag är ganska lat av mej och tar ofta en proteinbar till mellis. Har aldrig testat denna sorten dock!
annars blir det en äggmacka, då vi har egna höns = mycket ägg! En skiva rågbröd, på med kalles kaviar, och ett skivat ägg, mums!

Om jag vinner vill jag gärna testa browniesmaken :)

2013-05-20 @ 19:16:32
URL: http://www.herboftoday.blogspot.com
Postat av: Ebba

Hej mitt bästa mellanmålstips som är fruktansvärt gott och går otroligt fort att göra och är en bra uppladdning inför ett skönt träningspass är banan & äggkaka.
Det innehåller endast 1 ägg och 1 banan och lite kokosflingor om man vill.
Mosa bananen och blanda ihop resten av ingredienserna och släng in i micron i 2 minuter. Man kan toppa med någonting gott som kesella blandat med hallon! Det är supergott, superenkelt och går superfort att göra!

Om jag skulle vinna så skulle jag nog vilja ha "Maple and peanut protein". Älskar jordnötter och allt i den stilen så det skulle vara kalas! Ha en fin dag så får jag hålla alla mina tummar att jag kanske vinner!
Kramar Ebba.

2013-05-20 @ 19:24:12
Postat av: lillamy

Halloj! Jag äter gärna hälsosamt, energirikt och snabblagat för att hinna och må bra :). Smoothies med avokado är lättsmält dunderhonung för idrottares smaklökar och kropp. Jag älskar variation, men här kommer ett förslag: 1/3 avokado, 1 dl naturell yoghurt, 1 dl mjölk, 1 dl mjölkkvarg, rikligt med vaniljpulver, lite mald kardemumma och saffran, chiafrön, 1/2 päron och bär (oftast självplockade och nedfrysta SMULTRON). Bon appetit!

Jag önskar Protein Sport :D

2013-05-20 @ 20:03:04
Postat av: Josefin Sjöberg

Bästa mellanmålstips: Något så enkelt som turkisk yoghurt utblandat med lite grädde för krämighet och sedan toppat med precis vad man känner för. Jag rör ofta ner frysta bär, mandlar och solrosfrön och toppar med grapefrukt och granola.

Smaken jag skulle vilja vinna är Pulsin Maple Peanut protein bar.

2013-05-20 @ 20:49:14
URL: http://jossefinast.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag har gillar på Facebook och om jag vinner så vill jag ha choc brownie :)

Mitt favoritmellanmål är mugcakes! I alla dess former och smaker, men min absoluta favorit är detta recept på en chokladmugcake:

Blanda 1/3 dl vatten, 1/2 dl äggvita, 2 tsk kokosmjöl, 2 tsk kakao, 1 tsk bakpulver, 1 tsk agavesirap (och om man vill lyxa till det - 1 dumlekola!). Häll i en mugg och kör i micron 2 min. Hör toppingen: blanda kesella, kokosflingor och agavesirap (smaka dig fram.) häll på mugcaken och toppa med lite kakao och kokosflingor - supergott kan jag lova :)

2013-05-20 @ 21:05:16
URL: http://josse.devote.se
Postat av: Lina

Hej Emma!
Mitt bästa mellanmålstips är min smoothie som jag har gjort i stort sett varenda dag och mixat ihop olika goda ingredienser. Men ska jag välja en av dessa blir det nog denna:

Vitaminboostsmootihe:

1 banan
1 pressad apelsin
1 passionsfrukt
1 dl hallon
1 dl kvarg

Mixar ihop alltihop i en mixer som jag sedan häller i ett glas eller min "greencup" på vägen till skolan.

OM jag skulle vinna vill jag gärna ha "Raw Choc Brownie" :) Tack för alla dina recept. Jag har fått massa inspiration från dig och läser din blogg varenda dag! Hälsningar, Lina

2013-05-20 @ 21:07:57
URL: http://falinger.blogg.se
Postat av: Amanda Molander

Mitt bästa mellanmålstips är inget komplicerat men går att variera i oändlighet - nämligen smoothie! Det finns sååå många olika sätt att göra den på: Tjock, fluffig, glasaktig, fruktig, nyttig, onyttig, söt, sur, choklad-aktig, mer eller mindre mättande osvosv. Man kan toppa med huuur mycket som helst också! Müsli, bär, nötter, kokosflingor, frukt - listan kan göras lång!

Har även gillat på facebook!

Om jag vann skulle jag vilja ha Pulsin Raw Choc Brownie Bar då jag är en riktig chokladälskare!

2013-05-20 @ 21:13:10
URL: http://amandamolander.blogg.se/
Postat av: Alexandra <3

Detta receptet är verkligen världens godaste och håller en lycklig resten av dagen ♥ Godaste chokladgröten;

Mixa en banan tillsammans med 3 dadlar. Häll i 1 dl havregryn i en kastrull tillsammans med 2.5 dl mjölk, 1 msk kakao, lite kanel, lite salt och lite vaniljpulver/arom. rör i "banandadelröran" och koka gröten. Servera gärna med lite kokos eller hackade nötter.

Om lilla jag skulle vinna så vill jag ha Pulsin Raw Choc Brownie Bar. Ha en fin dag :)

2013-05-20 @ 21:26:17
Postat av: Matilda

Hej! Mitt bästa mellanmålstips just nu är kvarg blandat med vaniljpulver lr stevia vaniljdroppar, till detta steker jag havregryn, solroskärnor, kokosflingor, kanel och flytande honung i en torr stekpanna. Varva sedan kvargen, granolan, klickar med osötad äpplemos i ett högt glas. Toppa ev. med torkad aprikos klippt i bitar och ringla lite mer honung över! Eller släng ihop allt i en skål om du vill att det ska gå undan ;) En fröjd både för ögat(om du följer alternativet med det höga glaset;)) och smaklökarna... Nu är du redo för träningen, plugg eller bara slapp i soffan!

Jag önskar smaken: Pulsin Raw Choc Brownie Bar :)
Och går nu in och gillar sidan på Facebook!
Mvh

Matilda

2013-05-20 @ 21:27:30
Postat av: Marie Andersson

Clorellabollar är en stående favorit som alltid funkar, såväl hemma som att ha med sig när man är ute på vift =)Jag vill ha Blackberry distribution om jag vinner =)
Kram Marie

2013-05-20 @ 21:32:56
Postat av: Marie Andersson

Oj, det blev lite fel i förra inlägget ang smaken! Beond Organic Acai Berry skulle det vara =)

2013-05-20 @ 21:35:06
Postat av: Emma

Hej! Mitt bästa mellanmålstips är både snabbt och supergott, och en grym energikick!

-Falsk chokladpudding

1 stor sked kvarg (så mycket man vill ha)
1 dl sojadryck med chokladsmak
0,5 tsk kakao
1 tsk äpplemos/bananmos

Blanda alla ingredienser så att det blir en jämn smet, toppa sedan med dina favorittillbehör! Nötter, frön, müsli, frukt, bär - you name it!
Jag brukar ha hackad mandel, hallon, kokosflingor och en klick jordnötssmör :) YUM!

Om jag vann skulle jag gärna vilja ha Maple peanut protein bars, fullkomligt ÄLSKAR jordnöttter :D

2013-05-20 @ 21:40:16
URL: http://emmasabc.blogg.se
Postat av: ANNA

Banana split är ett gott, vackert och snabbt mellis; Det är bara att dela en banan på längden, pudra över lite kakao och lägga på valfria frysta bär. Micra sedan på full effekt i 30 sek (x2 om det blir för mesigt). Servera med en klick keso/kvarg på varje del och strö över solroskärnor/hackade nötter/pumpakärnor/gojibär/kakaonibs som strössel :) En lite nyttigare, men MINST lika god variant.

Jag skulle vilja vinna smaken Raw choc Brownie

2013-05-20 @ 22:15:27
URL: http://lidenmentuff.blogspot.se/
Postat av: Jessica

Ett grymt mellanmålstips är att försöka planera in så det ligger mellan frukost & lunch och lunch & middag. Allt ifrån avokadomacka till frukt går fint och behåller blodsockret och humöret i strålande balans ;) utan mellanmål blir man lätt irriterad och otålig. Vilket kan göra att man stress äter massa annat och får ont i magen. Jag älskar jordnötssmör och jordnötssmak så den smaken skulle vara underbar att få prova! Kram!

2013-05-20 @ 22:17:52
Postat av: Vera

Ett GRYMT mellanmålstips är att man tar 50/50 med kvarg och keso i en skål och toppar med en skivad kiwi, kokosflingor och torkade gojibär. Sedan kryddar man så mycket man vill med torkad ingefära(på burk dvs). Drömmen!!

Jag skulle gärna vilja ha smaken på bilden, maple protein bars:)

2013-05-20 @ 22:23:50
Postat av: Antonia

Mitt bästa mellanmålstips är antingen mitt underbara bananbröd (gärna med jordnötssmör och skivad banan) receptet finns här:

http://eatmoveimprove.myshowroom.se/2013/03/12/bananbrod/

ELLER min favorit: acai smoothie bowl, som är fullt med nyttigheter och så fruktansvärt gott. Recept här:

http://eatmoveimprove.myshowroom.se/2013/05/09/ny-favorit/

Om jag vinner skulle jag vilja testa Maple Peanut Protein. Jag litar på din smak ;)

2013-05-20 @ 22:27:53
URL: http://eatmoveimprove.myshowroom.se
Postat av: Rebecka

Mitt otroligt lata, men gott recept på min påhittade jordnötssmoothie (säkert någon annan som har gjort den förut :)):
Frusen banan, typ en halv stor eller en liten
Hur många klickar jordnötssmör man vill(!)
Fil

Eftersom att jag älskar allt i min smoothie, så brukar jag även blanda i spenat och lite jordgubbar. Men det är valfritt!

Jag är en jordnötsälskare, så maple pseanut protein! :D

2013-05-21 @ 06:12:45
Postat av: Ellen

Mitt bästa mellanmål måste nog vara olika smoothies därför att de går att variera i så himla många olika smaker och de ärnlätta att göra och ta med. Man behöver inte köpa några speciella ingredienser utan det räcker med att man tar det man har hemma, lägger i en mixer, mixar och klart. Man kan ha det som mellanmål, lunch, frukost eller kvällsmat. Jag brukar till och med ha det som efterrätt ibland fast då kanske jag gör den lite sötare eller har några andra (dyrare)f ingredienser tex. Super gott och stor variation ingen behöver vara likadan det är det bästa med dem.
Om jag vann skulle jag gärna vilja ha Paulins Berry burst!
Tack förresten för en väldigt inspirerande och rolig blogg som läses varje dag! :)

2013-05-21 @ 07:34:35
URL: http://eejjjen.blogg.se
Postat av: Sara

Mitt absoluta favoritmellanmål är faktiskt klassiskt och enkelt - en burk kesella eller keso med bär och lite frön i! Nummer två är finnCrisp med ägg och kaviar!
Beond Organic Raw Choc Bar - min favoritsmak :)

2013-05-21 @ 09:00:57
Postat av: Fia

Mitt godaste och bästa mellanmålstips är att stavmixa ihop tofu med äpple och kanel, och ibland lite vaniljprotein och sen äter man det med en näve egengroddade alfaalfagroddar..fy sjutton vad gott det är och man blir nöjd väldigt länge :)

Jag skulle gärna vilja ha maple peanut om jag vann :)

2013-05-21 @ 09:20:37
Postat av: Sandra

Hej!

Som den "mellanmål-älskare" jag är så går det inte en dag utan att jag äter mellanmål. Minst 2-3 om dagen! Då mår jag och min kropp som bäst. Är det något jag älskar att äta till mellanmål så är det något som innehåller choklad/kakao, kokos eller någon slags smoothie på en massa nyttigheter. Här kommer iallafall ett av mina favorit-recept på en nyttig kladdkaka som går att äta både som mellanmål, till frukost eller på fredagskvällen när sötsuget triggar igång. Den är enkel, snabb och god! Kan det bli bättre?

För en portion behövs det:
3 msk mandelmjöl, 2 msk kakao, 1 msk stevia (eller valfri sötning), lite vaniljpulver & salt, 1/4 tsk bakpulver, 1 msk smält kokosolja och 3 msk mjölk. Vispa ihop ingredienserna och häll det i en skål, sedan ställer man in det i mikron (full effekt) i cirka en minut. KLART! Ät och njut. :-) Ett tips är att toppa kladdkakan med kokosflingor och ha kesella & frukt/bär som tillbehör! MUMS.

Jag har varit inne och gillat sidan på Facebook, och om jag nu gladeligen vinner så vore "Pulsin Raw Choc Brownie Bar" helt perfekt! :-)

Kram Sandra

2013-05-21 @ 09:51:06
URL: http://sandraebacklund.blogg.se
Postat av: maria

Av nötter, kokos och bär
mina favoriter är.

Med recept från Emma,
lika goda på språng som vid en myskväll hemma.

Eller efter träning med en klick keso.
Fina fetter och kolhydrater, så det så!

Med smak av blåbär och vanilj, eller kanske goji och ingefära?
Ha ett par i väskan och mellanmålet är alltid nära.

När energin tar en dipp
är MELLANMÅLSKAKOR mitt bästa trick!


Jag önskar mig berry burst, de låter som ett riktigt bra mellanmål tycker jag :)

2013-05-21 @ 10:10:15
Postat av: Ida K

Mitt godaste mellanmål är en variant på banana split där man delar en banan på längden, och fyller den med kvarg som mixats med vaniljproteinpulver alternativt vaniljpuvler. toppa med dina favoritbär (blåbär är ett tips!!) och hackade nötter (mandel eller valnötter är toppen!) Vardagslyx!
Tackar för en superblogg! Och jag vill gärna prova din favorit, peanut och maple.. Mums! Har gillat på facebook :) Varma kramar!

2013-05-21 @ 11:16:24
Postat av: Emma A

Jag älskar mellanmål, det är en höjdpunkt både på förmiddagen och eftermiddagen. Jag är lite konservativ av mig och föredrar när det är enkelt, så mina favoritmellan mål är antingen en skiva grovt bröd med ost och grönsaker, en bägare med kesella, nötter och bär eller helt enkelt en god frukt :)
Jag vill gärna prova Beond Organic Raw Choc Bar - finns det något bättre än choklad egentligen? ;)

Kram!

2013-05-21 @ 12:58:35
Postat av: Therese S

Mitt favorit mellis är kvarg, egen probiotisk yoghurt, frukt som mixas till smootie och sen lite granola, eller frön över. Om jag vinner vill jag har choc Brownie.

2013-05-21 @ 13:35:10
Postat av: Alma

Hej fina du!
När jag kommer hem från skolan eller jobbet på eftermiddagen och behöver ett mellanmål. Jag tycker att det är viktigt att lyxa till vardagen med god mat och framför allt mellanmål då det är mitt absoluta favoritmål på dagen. Ibland kan jag gå en hel dag och drömma om vad som ska få bli dagens mellanmål, jag är en riktig mellanmålsnörd helt enkelt!

Älskar mellanmål i alla former, proteiner, kolhydrater och fett. Grönsaker, frukt och bär. När jag kommer på ett mellanmål låser jag ofta in mig på det och äter det hela veckan, sedan kommer jag på något nytt och droger det i en vecka. För mig är det viktigt att äta bra, hälsosamt och nyttigt och eftersom att det finns så mycket gott i dessa kategorier brukar jag variera mig. Just nu är mina favoriter olika gröter, smooties, egenbakat bröd pch färskpressade juicer. Några bars till detta och vardagen skulle bli lyxigare än någonsin!

Kramar

2013-05-21 @ 13:56:51
Postat av: Amanda Kennmark

MItt bästa mellanmålstips är att se till att äta något man verkligen tycker om så att man inte hoppar över mellanmålet! Vad man äter är egentligen inte huvudsaken så länge mellanmålet innehåller bra näringsämnen och ger energi som håller länge. Med andra ord - ät det du tycker om och som gör dig gott på samma gång och se till att faktiskt äta! (:

Gillar på FB

Pulsin Raw Choc Brownie är smaken jag helst skulle vilja vinna!

2013-05-21 @ 14:35:49
URL: http://amandajohannas.blogg.se
Postat av: JOSEFINE ANDERSSON

Mitt bästa mellanmålstips när man är på språng (som på bussen hem från skolan) är ett par Energibollar gjorda på nötter, torkad frukt, kakao och kokos. (recept här: http://josefineandersson.se/2013/march/energibollar.html)
Men är man bara hemma älskar jag mellanmål som knäckebröd med keso och avokado eller ägg!

Jag skulle vilja vinna "Pulsin Raw Choc Brownie Bar" - bara för att jag är såpass tokig i choklad att jag nästan skulle kunna leva på det!

(Gillar på Facebook)

Kram!

2013-05-21 @ 15:32:15
URL: http://josefineandersson.se
Postat av: Alicia

Din blogg är grym!

Mitt bästa mellanmålstips:
-Mixa valnötter och mandlar till ett mjöl.Tillsätt en skvätt mjölk, kakao, kanel, kardemumma, ingefära och några dadlar efter smak så att det blir en fast smet. Lägg smeten i en skål
- Blanda chiafrön med valfri mjölk (vanlig, soya, havre) i en annan skål och låt stå några minuter tills det blir en ¨pudding. Häll över puddingen på nöt-och dadelsmeten.
-Toppa med lite keso och en klick jordnötssmör och rivet äpple.

Såå gott!!

Maple peanut protein skulle jag helst vilja vinna!

2013-05-21 @ 15:47:23
Postat av: Emmali

Hej! Jag vill bara tacka för en otroligt inspirerande blogg!
Nu till mitt bästa mellanmåltips måste nog vara MUGCAKE! Det är så enkelt att slänga ihop en mugcake, man kan välja i oändlighet av smaker och det smakar ju så underbart gott!

Jag är då helt galen i jordnötssmör så vad passar då inte bättre än att jag vill vinna Maple peanut protein bar!

2013-05-21 @ 16:44:42
Postat av: Sandra

Halloj!
Först å främst, tack för en fantastiskt inspirerande blogg!!
Mitt favorit mellanmål är vaniljomelett med vanilj och blåbär då det är enkelt, går snabbt och fantastiskt gott! Att det är nyttigt gör ju inte saken sämre ;)
Blanda 2 ägg med en skvätt kokosmjölk och lite vaniljpulver. Stek till omelett och toppa med skivad banan, blåbär och dadelsirap. Avnjuts som mellanmål eller frukost!

OM jag skulle få det stora äran att vinna så önskar jag få Pulsin Maple Peanut Protein Bar.

Tack än en gång för din blogg!
Kram!

2013-05-21 @ 16:45:29
Postat av: Mamsen

Mitt bästa mellanmåls tips är: Att ha sin dotter Emma Barremyr hemma som ser till att jag äter både mellanmål och lunch, eftersom jag är så himla dålig på att få i mig det när jag är själv! Kram

2013-05-21 @ 19:12:06
Postat av: Tilly

Hej!
Jag måste bara säga att jag älskar din blogg och dina recept! :)
Jag äter mellanmål varje dag, men jag är en riktigt periodare och kan lätt snöa in på vissa recept! Just nu är det mackor med banan och curry som gäller. Det kanske låter helt knasigt men det är otroligt gott, och jätteenkelt. Just när det gäller mellis så vill jag gärna att det ska gå fort, och då passar det här perfekt. Allt man behöver göra är att rosta en macka och ber på smör. Sen lägger man på skivad banan, som helst ska vara ordentligt mogen, och toppar med curry och en gnutta salt, för att förhöja smaken. Sen är det bara att njuta!

Om jag vinner skulle jag vilja ha smaken Maple Peanut Protein, men hur det än går så hoppas jag verkligen att du testar det här melliset, du kommer inte att ångra dig!;)

2013-05-21 @ 19:34:53
Postat av: Tilly

Hej!
Jag måste bara säga att jag älskar din blogg och dina recept! :)
Jag äter mellanmål varje dag, men jag är en riktigt periodare och kan lätt snöa in på vissa recept! Just nu är det mackor med banan och curry som gäller. Det kanske låter helt knasigt men det är otroligt gott, och jätteenkelt. Just när det gäller mellis så vill jag gärna att det ska gå fort, och då passar det här perfekt. Allt man behöver göra är att rosta en macka och ber på smör. Sen lägger man på skivad banan, som helst ska vara ordentligt mogen, och toppar med curry och en gnutta salt, för att förhöja smaken. Sen är det bara att njuta!

Om jag vinner skulle jag vilja ha smaken Maple Peanut Protein, men hur det än går så hoppas jag verkligen att du testar det här melliset, du kommer inte att ångra dig!;)

2013-05-21 @ 19:36:10
Postat av: Tilly

Hej!
Jag måste bara säga att jag älskar din blogg och dina recept! :)
Jag äter mellanmål varje dag, men jag är en riktigt periodare och kan lätt snöa in på vissa recept! Just nu är det mackor med banan och curry som gäller. Det kanske låter helt knasigt men det är otroligt gott, och jätteenkelt. Just när det gäller mellis så vill jag gärna att det ska gå fort, och då passar det här perfekt. Allt man behöver göra är att rosta en macka och ber på smör. Sen lägger man på skivad banan, som helst ska vara ordentligt mogen, och toppar med curry och en gnutta salt, för att förhöja smaken. Sen är det bara att njuta!

Om jag vinner skulle jag vilja ha smaken Maple Peanut Protein, men hur det än går så hoppas jag verkligen att du testar det här melliset, du kommer inte att ångra dig!;)

2013-05-21 @ 19:37:17
Postat av: Cicci

Hej Emma! Vad roligt med en tävling. Många av mina mellisfavoriter kmr från dig - dina frukostkokosmuffins är ju helt underbara!! Men jag ska inte vara så tråkigt, utan ge ett eget förslag på mellis ^^
Just nu är jag inne i en grötperiod så det är ofta mellisuppladdningen inför eftermiddagens träningspass. Nu är sommaren börjar närmar sig så har favoriten blivit hallon&kokosgröt m. granola topping!
1,25 dl havregryn
2 msk kokos
2 tsk kokosmjöl
2 - 2,5 dl mjölk eller ca: 1 dl kokosmjölk
1 äggvita
1 dl hallon

*Blanda alla torra ingredienser i en kastrull och tillsätt sedan 2 dl mjölk.
*Koka upp på lite svagare värme så att havregrynen får svälla och rör sedan ner äggvitan och hallonen. *Koka till önskad konstisens. Jag brukar också röra ner 1 skopa protein (vanilla wildberry, men det är valfritt).
*Toppa med lite andra bär + granola, kanske lite kokossmör/nötsmör och njut!

Om jag vann skulle jag vilja smaka Raw Choc Brownie Bar - vem gillar inte choklad ;)

2013-05-21 @ 21:08:58
Postat av: Hanna

Hejsan! Mitt favoritmellis består av hemmagjorda müslibars!!
2 äggvitor, 1 dl havregryn, 1 dl kokosflingor, 1 dl solrosfrön, 1 dl pumpakärnor, 2 dl russin, 1 msk honung & vaniljpulver som mixas samman, trycks ut som en stor kaka på en pappersklädd plåt, bakas i ugnen å sen skärs upp till fina bars :) detta avnjuter jag i solen med en kopp kaffe och ett stort jona gold äpple! :D
Om jag vinner önskar jag maple peanut:);)

2013-05-21 @ 21:32:05
URL: http://kanelsnackan.blogg.se
Postat av: Amanda

Hej Emma! Mitt mellanmåls tips är ganska enkelt men såå gott. Du tar en stor klick keso i en skål. Skär en banan i småbitar och lägg över keson. Strö sedan över kokosflingor, olika sorters nötter, lite linfrön och solrosfrön. Ett super gott och nyttigt mellis! Väldigt enkelt att göra och man får i sig en massa nyttigheter som är det viktigaste.

Jag skulle verkligen bli super glad om jag vann "maple peanut protein bar". Nu håller jag tummarna att jag vinner, kram på dig!

2013-05-21 @ 21:33:58
Postat av: Jessie

För mig är det viktigt att ha något balanserat, helst med delar från hela kostcirkeln som håller kropp och själ pigg och alert. Eftersom att jag helst inte äter animaliska ingredienser kan det vara extra viktigt att hålla koll på sina näringsämnen OCH då det kan vara lite dyrare med vissa icke-animaliska produkter (beroende på vad man väljer att lyxa till det med) så vill jag gärna att mina mellanmål ska vara så 'effektiva' för de pengar som läggs ut. Med detta sagt så satsar jag gärna på en kombination av nötter, frukt och ibland även lite mörkt choklad! Favoriterna är nog rostade mandlar, torkade fikon eller en banan och choklad med havssalt. *men det vackra ligger i hur oändligt man kan variera dessa! I farten är det smidigt att slänga ihop en näve av varje (eller en frukt) och ha med sig i väskan eftersom det håller så bra. Har man lite extra tid och tillgång till ett kök kan man mixa ihop bollar - mandel, fikon, mesquite, kakao som rullas i kokos=mums! Samt thé eller vatten under dagen för att bibehålla en bra vätskebalans.

2013-05-21 @ 21:44:12
Postat av: Sandra

Mitt favoritmellis är en tonfiskröra som är supergod på knäckebröd (helst tillsammans med lite grönsaker också). Mellanmålet innehåller nyttiga fetter, bra fibrer, kolhydrater och proteiner, och man håller sig mätt länge!! En sats räcker till flera mellanmål och röran blir billig när man drygar ut den med ägg.
Du behöver:

1 brk tonfisk i vatten, avrunnen
3 st hårdkokta ägg, hackade
1/2 rödlök, finhackad
drygt 1/2 liten brk creme fraiche
1 tsk dijjonsenap
0,5-1 msk citronsaft
salt och svartpeppar

Äggen hackas lättas med en äggskärare, dela varje ägg både på längden och bredden. Finhacka löken och häll av vattnet på tonfisken. Blanda alla ingredienser. Klart!

Tips: Om man gillar vitlök är det gott att pressa ned en halv vitlöksklyfta också!

2013-05-21 @ 22:40:16
Postat av: Sandra

Sandra med tonfiskröra receptet här, glömde skriva vilken smak jag önskar, Maple and peanut protein låter supergott!

2013-05-21 @ 22:43:57
Postat av: Jasmine

Det absolut bästa tipset måste ju vara en härlig sorbet på eftermiddagen när man ska ut i solen! Jag har alltid fryst frukt i hemmet nämligen och det lämpar sig utmärkt till att göra egen sorbet. Det är bara att mixa t.ex. ananas, mango, rabarber, röda vinbär, äpple, lite björnbär och en skvätt vatten (allt utom vattnet ska vara fryst), mixa som en galning tills det liknar mjuk sorbet, GALET GOTT!

Ett annat är ju självklart de klassiska nötterna - att alltid ha med en liten påse nötter i väskan är guldvärt! Även fina små rawfood bollar är underbart att ha med i en liten burk.

Hade helst velat ha bliss baren :)

2013-05-22 @ 08:11:14
URL: http://www.notreallyana.blogg.se
Postat av: Viccy

Tycker Berry Burst verkar väldans god! :)

Mitt bästa mellanmålstips må vara simpelt, men ojoj så gott! Går att förbereda långt i förväg också, vilket är bra då mellanmål ska gå snabbt - annars är risken att det inte blir av.

Gör en rejäl laddning davosgröt och förvara den i en stor matlåda i kylskåpet - bara att sleva ner i en skål så mycket som man vill ha när man är lite småsugen... ;)

Blanda en del havregryn med två delar yoghurt (+ ev mosad banan, kanel/kardemumma, mosade bär, rivet äpple o.s.v.) Supergott och enkelt! :)

Har gillat också! :)

2013-05-22 @ 08:15:39
URL: http://springaren.blogg.se
Postat av: Maja

Mitt bästa mellanmåls tips är helt klart keso i alla former. Min favorit är att blanda keso med kanel, mango och lite stevia med en mixer, så det blir som en slags röra! Den röran brukar jag ha på chokladgröt (1 dl havregryn 1 msk kakao 1 tsk honung) och det låter konstigt och tråkigt men är SUPER GOTT! Prova det!
- jag skulle jätte gärna vilja vinna pulsin Raw choc brownie bar då jag är en riktig CHOCOHOLIC! Krambästaa du!

2013-05-22 @ 08:33:52
Postat av: Sofia

Hej! Herregud va svårt. Som någon annan skrev, mina favoriter kommer helt klart från dig. Älskar dina recept :). Men något som jag brukar baka och ha i frysen är muffins i alla former. Dessa proteinmuffins är perfekt innan eller efter träning och mellanmål.

Mixa en näve hasselnötter och tillsätt
ca 3-4 dl proteinpulver (soja protein)
2 bananer
lite kokosolja
3 msk kakao
0,5 dl blåbär
2 ägg
grädda i 175 grader i ca 15 min.

Mycket smarriga!

2013-05-22 @ 09:30:55
URL: http://www.halsamedsofia.blogspot.se/
Postat av: Cecilia

Åh, älskade mellanmål! Blir lycklig bara jag hör namnet! Mellis är mitt favoritmål efter frukosten och jag varierar gärna och ofta!
Blir ständigt inspirerad av din blogg och lyxar gärna till det på lediga dagar.
Mellanmål för mig är otroligt viktigt. Jag har en ibs mage son krånglar vid stress eller ojämna måltider. Därför planerar jag gärna och ofta mina mellanmål ordentligt och ser alltid till att ha med mig någonting vart jag än går!

Har jag inte tillgång tillfrys använder jag istället frysta bär och blandar med mini keso för att hålla det kallt, över strör jag krossat linfrön, lite havregryn och kanel för att få en fin balans av fett, kolhydrater och protein.

Är jag däremot hemma lyxar jag gärna till det med hembakt knäckebröd med 1/2 mosad avokado, lax toppat med färsk basilika.. Mmm, så gott och massa bra fetter! :)

Mapple peanut låter galet gott och perfekt altenativ att ha med vid stressiga dagar, annars brukar jag ha ett gäng baren från dahlbergs i reserv. :)

2013-05-22 @ 09:39:04
URL: http://ceciliabrolund.myshowroom.se
Postat av: Sofia

Hej! Herregud va svååårt! Som någon annan skrev, så är mina godaste mellanmål från dig ツ, men något som jag alltid vill ha i frysen är muffins i olika former. Dessa är toppen att ha innan eller efter träning.

Mixa en näve hasselnötter
tillsätt
ca 3-4 dl proteinpulver
2 bananer
lite kokosolja
3 msk kakao
0,5 dl blåbär
2 ägg

grädda i 175 grader i ca 15 min.

Om jag vinner skulle jag vilja
Pulsin Raw Choc Brownie Bar.

Hade fint och tack för att inspirerande recept ツ Kram

2013-05-22 @ 10:10:40
URL: http://www.halsamedsofia.blogspot.se/
Postat av: Sofia

Mitt bästa mellistips är att unna sig något lätt, friskt men otroligt gott. Något jag upptäckt på senaste är att göra proteinfluff. När jag såg det först hade jag ingrn aning om att det skulle vara så gott men när jag gjorde det dog jag mellisdöden! Man blir perfekt mätt så tycker det är något alla bör testa.

Jag tycker maple and penut protein verkar underbar!

KRAM! :)

2013-05-22 @ 12:26:16
URL: http://sofiadebora.devote.se
Postat av: Amanda

Hej!
Har på senaste tiden börjat göra dina urgoda mugcakes till mellanmål. När jag är sugen på något lite matigare till mellanmål dock en jättegod röra jag brukar blanda ihop!
En burk makrill i tomatsås som jag mosar ihop med två-tre matskedar keso. Sedan blandar jag ner någon näve ruccola. Vill man ha med lite hetta är det supergott att toppa med valfri mängd cayennepeppar! Riktigt gott mellis!
Jag skulle välja, om jag vann, Pulsin Protein Sport Bar - är inne i en period nu när jag verkligen älskar att vara på gymmet och längtar tills jag får ta ut mig ordentligt. Och vad är då bättre återhämtning än en god bar?
Ha det bäst!:)

2013-05-22 @ 13:49:20
Postat av: Sanna Bohman

Mitt bästa mellanmålstips:

Frozen snickerskaka

Du behöver följande ingredienser..

1 stor matsked Jordnötssmör
1 skopa choklad proteinpulver
3 matskedar vatten
2 matskedar stevia/socker/råsocker
några krossade mandlar/jordnötter

Blanda ihop detta med en sked och häll i den kletiga smeten i muffinsformar och stoppa in i frysen 25 min. KLART!

Så himla gott! smakar EXAKT som vanlig snickers, fast i nyttig form ;)

Om jag koras som vinnare så skulle jag vill ha låda med maple peanut!:D

Har gillar på fb!

2013-05-22 @ 14:40:05
URL: http://www.nattstad.se/sannamatildabohman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0