Blue Mountains

hejsan :D
Ja, har ar jag :) Det ar kallt, regnigt och dimmigt.. inte riktigt vad vi hade vantat oss, men sa ar det. Trakigt nog! Vi har massa planer anda. Imorgon ska vi ut i regnskogen och vandra bland vattenfall och forhoppningsvis hinna med att se three sisters! Pa fredag ska vi testa pa canyoning och abseiling. Ska bli sa himla spannande.. jag som ar sa hojdradd ocksa :P haha! vet inte vad jag ger mig in pa, men kul ska det bli!

 


Igar gick vi en promenad i hamnen. Det ar sa himla vackert pa kvallen i Darling Harbour. Har sagt det flera ganger forut, och jag maste saga det igen. Jag alskar stallet. Sa sjukt mysigt! Vi motte upp Italo som vi traffade i Melbourne och tog en fika pa starbucks i den underbara oasen :D
 
 


Jag och Emelie har haft planerarkvall ikvall. Druckit te och myst oss i varmen. Nytt hostel och det har gillar jag mest hittills :) Det ar en riktig harlig stamning har och det ar mysigt och valkomnande. Herre gud vad allt ar mysigt for mig hela tiden. Men da vet ni att det ar mysigt iallafall :)
Vi hade tankt ga pa bio ikvall. Emelie kollade tiderna och kvart over sju skulle Changeling ga. Vi var ute i god tid och kom dit en kvart innan. Det vara bara det att nar vi kom dit insag vi att Emelie hade kollat lite fel. Halv sju borjade den. Alternativt kvart over nio. Vi kande inte for att sitta dar i tva timmar och vanta, sa vi vande och gick tillbaka till vandrarhemmet istallet. Men vi har roat oss har ocksa :)



En snygg vagg i Katoomba.

 
planera planera planera

Jag ar trott idag och imorgon ska vi ut och vandra. Da ska jag vara fit for fight sa darfor blir det sangen nu. Ska bli sa himla skont!

Ta hand om er dar hemma!
Puss / e.

Kommentarer
Postat av: Lina lillasyster. :)

Ta de lugnt i regnskogen och passa dig för spindlar. ;) hihi. idag har jag gjort kursprov.. tror att det gick dåligt, men man kan ju alltid hoppas på de bästa. vi får nog reda på det på fredag. :) ha det super tills vi hörs nästa gång! :D Puss! <3

2009-02-11 @ 14:38:56
Postat av: mamsen

Ny blus ser jag=) Lycka till med äventyret!!!!Puss

2009-02-11 @ 23:41:17
Postat av: evaL

Snygg blus! Snygg tjej:-) Se upp så du inte fastnar i spindelnät..ja, inga andra nät heller;P..mamma vill nog inte att du blir kvar "down under"!!

Vinterkram!!

2009-02-12 @ 12:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0