fredag!

Det är redan fredag! Jag är ledig hela helgen och vädergubbarna har lovat sol och värme. Tummen upp för det. Det kommer jag avnjuta i Karlstad tillsammans med efterlängtade vänner! Jag ser verkligen fram emot den här helgen.


Sist jag var i Karlstad lämnade jag in min första kamera som gick sönder under resan. Jag hade en drulleförsäkring och den skickades in på lagning. I veckan kom ett brev på posten som talade om att kameran inte går att laga. Därför ska jag åka och välja mig en ny imorgon! Äntligen! För tillfället har jag ingen kamera eftersom den jag köpte i Australien inte går att ladda här i Sverige (inte samma eluttag). Jag saknar verkligen att ha en kamera, så det ska bli kul att få en ny. Tror jag ska ta en vattensäker den här gången också :)

Jag längtar efter min lillasyster. Jullan är i Barcelona och jag får inte träffa henne förrän på söndag!


Trevlig helg allihopa!


tisdag

Studenterna härjar för fullt och lilla Torsby har verkligen vaknat till liv igen. Det är något speciellt med våren i Torsby. Jag gillar det verkligen.
De soliga dagarna är de bästa.
Finns det något härligare än att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret, fåglarna kvittrar, himmlen är blå och du vet att du har hela dagen framför dig. Den är din och du kan göra vad du vill!
Jag känner mig väldigt glad nu för tiden. Livet är så härligt och jag älskar att det är ljust större delen av tiden på dygnet.
Underbart!

Jag kan inte förstå att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Det känns som om det var igår. Det här året har gått jättefort. Och GUD vad jag längtar tillbaka! Jag saknar verkligen alla underbara människor. Vart tog alla vägen?
TA MIG TILLBAKA!____________________________________________________________________________________

Kvällen igår tillbringades med älskade Ida!
Volleybollplanen + mys i soffan.
Underbar är du
<3


***

Jag är väligt dålig på att blogga nu, jag vet.
Jag ser att jag fortfarande har många som är inne och kikar. Det är kul, så jag ska försöka skriva lite oftare eftersom det verkar vara en del som är intresserade av det jag skriver.
Dagarna går så fort bara och jag hinner lixom inte med.

Jag och Lina har huset för oss själva idag. Vi sitter och väntar in Astrid. Blir tjejkväll och mys eftersom det är riktigt ruggigt ute just för tillfället. Men mys i soffan gillar vi också!

Imorgon ska jag träffa Linnea
<3

I want to go back...

Pappa har i revolution slutat att göra eld i pannan, eftersom han tycker att vi ska lära oss hur man gör. Ingen eld i pannan resulterar i att vi får duscha i kallvatten. Jag hatar det, när jag har kroppen full av knottror för att jag fryser och snabbt klär av mig kläderna och springer in i duschen troende om att jag ska få känna det heta vattnet bränna mot kroppen och sakta värma upp mig. Det är en besvikelse som kan få mig att gråta när jag står där och fryser och känner hur det iskalla vattnet inte alls övergår till hett vatten. Det finns inget värre än att gå in och ställa sig och duscha i kallvatten när man fryser. Så nu ska pappa få som han vill. Jag ska lära mig att göra eld i pannan. Vilket kanske är på tiden. Jag är ju faktiskt 20 år.

Den här veckan gick hur fort som helst. Jag har varit hos mina brudar i Karlstad. Vi har bara umgåtts, ätit god mat, pratat skit, och slösat massa pengar på shopping! Fan vad jag har saknat dem. Det var underbara dagar där nere i solskensstaden.


Jag har fått ett nytt jobb också. De ringde och frågade om jag ville jobba extra i köket uppe på Valbergsgården. Jag var inte sen att tacka nej. Det passar mig jättebra eftersom det andra jobbet endast är tors - sön i maj och juni. Nu får jag jobba lite dagtid under veckorna också!


Tänk att jag bara har varit hemma i två veckor. Det känns som om det var en hel evighet sen jag befann mig i Australien, Nya Zeeland och Fiji. Jag vill TILLBAKA!


Flock Hill - Nya Zeeland


Nu lever jag i verkligheten igen. Vardagen flyter på och allt är sig likt här hemma i lilla Torsby. Grönskan och spår av sommaren har smugit fram. Jag jobbar, träffar vänner, tränar och roar mig så gott det går. Det känns annorlunda mot vad det brukar. Jag längtar bort. Jag vill ut i världen, se nya ställen, uppleva nya saker och träffa nya härliga människor. Jag vill fortsätta leva i drömvärlden och inte behöva tänka på morgondagen. Jag vill tillbaka till livet utan måsten där jag kan leva för dagen och göra precis vad jag vill. Planerna på att åka tillbaka finns redan. Jag skulle vilja flytta!


Det allra bästa med att resa är alla underbara människor man träffar. Jag älskar det! Jag kan inte påstå att jag känner allt folk här i Torsby. Så Om jag skulle råka träffa någon som jag aldrig har pratat med förut finns det alltid någon annan som kan tala om det mesta om den personen för mig. Man får aldrig en chans att bilda en egen uppfattning om en person. Och alla har så jävla mycket fördomar. Man ska inte sticka ut, nej man ska vara precis som alla andra. Jag är så trött på det. När jag reste fick jag chansen att lära känna helt nya personer som jag aldrig träffat förut. JAG fick bilda mig en egen uppfattning om personer. Och Jag kunde vara mig själv, precis så som jag är. Och folk tyckte om mig som jag var... Här hemma går det alltid en massa falska rykten och folk hinner knappt se vad som händer i verkligheten. De är alldeles för upptagna om att prata om alla andra och om vad de hört på ryktesväg. Suck. Och jämt jämt jämt tror folk på det de hör.


Cast away island - Fiji


Happy moment - Fiji


Resan har stärkt mig som person något enormt och beslutet att åka iväg är det bästa jag tagit i hela mitt liv. Jag är glad och lycklig och jag värdesätter det jag har här hemma mycket. Det bästa av allt är att jag vågade. Jag gjorde det jag alltid drömt om och det kunde inte ha blivit bättre! Det var många gånger jag satt och tänkte på allt här hemma och kände en känsla av saknad. . Men om jag nu tänker efter varför jag längtade hem var det inte för att jag ville åka hem till Torsby och vara där. Nej, jag saknade min älskade familj och mina underbara vänner fruktansvärt mycket. Det var många gånger jag önskade dem till mig. Men jag ville aldrig åka hem. Torsby kommer alltid finnas kvar och jag kommer alltid kunna återvända. Men just nu känns det inte som om det är stället jag vill tillbringa de kommande åren på. Jag vill uppleva världen!


Nära Queenstown - Nya Zeeland


håll ut :)

Hej på er!

Jag har tänkt att jag ska uppdatera bloggen hur länge som helst nu. Men det har bara inte blivit av.
Bilder och sånt finns på facebook.
Jag åker till Karlstad nu och blir borta tills på torsdag!
Äntligen ska jag få umgås med mina goa vänner!
Jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Ska försöka få upp lite bilder då också :)

Ha det bra så länge!
Pusss

RSS 2.0