stadsbiblioteket...

Jag och Emelie ar pa stadsbiblioteket och kikar lite, man far lana dator helt gratis sa jag passar pa att uppdatera bloggen igen.. skulle ha bokat bussbiljetten till Sydney pa onsdag, man kan gora det genom internet.. men nu insag jag precis att man maste ha en pinkod for det och det har inte jag fatt an. Man maste ringa dit och det kan jag inte gora har inne. Sa det far bli en langpromenad till bussterminalen :)

Bytet med hostellet gick felfritt, dock har vi bytt ner oss en aning.. eller ganska mkt :P men vad gor val det?! Maste bara beratta lite hur det var nar vi kom dit. Kinesen som checkade in oss kunde inte engelska for fem ore och jag och Emelie stod dar som tva fragetecken. Da kom det en tjej som bodde dar.. hon horde att vi var svenskar, och det var aven hon. Hon hade varit har ett tag sa hon oversatte vad han sa till oss. Haha! Ni lar er efter ett tag, sa hon! Fast vi ska bara bo dar tva natter sa...
Vi fick rum pa andra vaningen och nar vi kom in mottes vi av varldens svettdoft. Tank er hur det luktar i ett omkladningsrum dar ett helt lag med fotbollskillar precis kommit in efter en match. Jag vet inte hur jag ska klara av att sova i det dar. Pa Yha-hostellet delade de in killar och tjejer for sig, det gjorde de inte har. Det var inga killar i rummet nar vi kom dit, bara en tjej... men hon talade om att det bodde killar dar.. och det syndes lixom nar man sag sig omkring. Olburkar, gammal mat, klader.. ja, roran lixom. Tjejer har inte sa! haha. Undrar vad det ar for typer?!
I koket  stotte vi pa svenska killar. De skulle ocksa upp till Sydney i veckan och verkade jattetrevliga. De var fran jonkoping, sa lite svart var det att forst vad de sa :P hehe.

Nu skiner solen fran en klarbla och molnfri himmel.. det ar tydligen ofta sa, regn och molnigt pa natten och sen fint pa dagarna. Kan det bli mer perfekt?! Jag ar sugen pa stranden, men inte Emelie.. sa vi tar nog den imorgon. Skulle tydligen bli 34 grader da, sa det kanske ar lika bra att vanta! Vi har lite museum och sant att kolla idag. :) Ikvall funderar vi pa att ga pa musikal, Billy Eliot. Den ska tydeligen vara jattebra. Jag har sett filmen, and I love it!

oj vad mycket jag har skrivit.. det var inte meningen :P blev ganska mycket trams nu. Hoppas inte att jag trottar ut er!

Ah, vad jag alskar atmosfaren har! Jag hade inte forestallt mig hur trevliga alla skulle vara :)

Kommentarer
Postat av: evaL

Haha, förstår du inte småländska:D ..försök med engelska!! Inte en chans att du tröttar ut mig med dina skildringar, jag insuper atmosfären och gläds med dig:) Var försiktig med solen - kroppen måste vänja sig...creme med solskyddsfaktor!!!

Keep smiling..kan inte vara svårt ;)

2009-02-06 @ 09:03:13
Postat av: Lina lillasyster. :)

Det låter helt underbart ju! ;) ni verkar ha det så bra. Här hemma snöar det som bara den idag.. och jag ska till karlstad nu. vi får köra försiktigt! :) men ha det så bra så hörs vi! PUSS!<3

2009-02-06 @ 12:31:00
Postat av: Ida

När jag läste dinna inlägg kom jag på mej själv att tänka: Åh soool, Åh vilken mumsig pizza, Åh Billy Elliot. Du ska verkligen njuta nu gumman, det är du värd! Här hemma snöar det och jag saknar dej sjukt mycket redan! Ta hand om dej <3

2009-02-06 @ 13:30:19
Postat av: Jossy

Vad roligt att ni har det trevligt, gums! Much better than here..:P Fortsätt och njut och ha de så underbart som ni drömt om :) Stor puss och kram från mig :)

2009-02-06 @ 20:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0