spindel, hyde park, botanic garden, operahuset, akvariet m.m...

Tjoho alla glada :)

IDAG SKA NI VETA! Idag traffade jag pa min forsta stora spindel. PANIK! Jag och Emelie har varit i Hyde park och Botanic Garden och gatt runt. Sa sjukt mysigt :) Men nar vi skulle ta kort i ett trad sa fastnade jag med huvudet i ett spindelnat. Oh, sa hemsk det var. Och Emelie lyckades fa med det hela pa film. Herre gud, det kan man ju skratta at sen :P Spindlar ar det varsta jag vet!
 
Emelie i Hyde park, skyskraporna fran Botanic Garden.

Operahuset ar ju ett maste nar man ar i Sydney sa det har vi saklart varit och besokt! Bilderna blev valdigt trakiga i det har vadret. And btw, sa har min kamera typ lagt av ocksa. Jag tappade den i backen for nagra dagar sen. Bilderna blir jattesuddiga. Sa det blir Emelie som far ta kort med sin kamera..

Emelies blogg kan ni ocksa lasa och se bilder eymiss.blogg.se


Detta var aven ett mycket poppis jaggingstalle. Fler folk sprang an gick :P

Efter en mysig formiddag utomhus bestamde vi oss for att ga till Akvariet och se pa djurlivet under vattnet. Jag tycke om det. Det finns sa mycket haftiga djur och det var coolt att ga runt dar i tunnlar med alla sma och jattestora fiskar runt omkring sig. Mina bilder ar dock jattedaliga, sa kolla Emelies istallet :)
I Akvariet traffade vi aven pa de sorsta svenskana har i Sydney. Det ar lika kul varje gang :P

  
 

Hostellet som vi bor pa ar hur bra som helst. Det ar frascht, finns pool, trevligt folk och rummen man sover i ar i tagvagnar, skitcoolt. Dock inte ar alla rum i tagvagnar, och trakigt nog sover inte jag och Emelie i ett sant. Men det gor inget. Sangarna ar asskona och inatt har jag nastan frysit for att det var sa kallt. AC gillar vi!
Tack for alla kommentarer ocksa! Det ar jattekul att lasa varje gang jag kommer in, sa fortsatt garna med det :) Det ar sa roligt att hora fran er dar hemma :)

  

Nu ska jag och Emelie cooka lite dinner, sen ska vi ga till hamnen och ta en drink och njta av varandra <3

Tace care everybody! You'll hear from me soon;
Love from Emma.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan Emma, det är så kul att följa dig på bloggen, det tar mig tillbaka till Australien! va kul att du verkar gilla hostel-livet! Här hemma är det snö idag och sol, men du missar inget, jag lovar ;) Ta hand om er nu! Kram jenny (Teo och jocke hälsar)

2009-02-09 @ 10:45:50
Postat av: evaL

Jag är imponerad av din fina blogg, med inspirerande berättelser och tjusiga bilder!!

Sköt om dig!

XXX

2009-02-09 @ 14:47:03
Postat av: ida

saknar dej gumman!

jag och ellen ska fixa present till Johan om några dagar, så du vet ;)

på fredag ska vi på studentfest på idet, med maskerad, på lördag åker jag och andreas till ett snöigt sanvika. Nu är du lite uppdaterad om mej också (A) hela familjen följer dej här hemma.. idag när jag kom hem sa mamma:

- har du läst det nyaste på Emmas blogg?

så vi håller allt koll på dej.. våran emma :)

ta hand om dej<3

2009-02-09 @ 17:12:10
Postat av: Mamma och Yvonne

Heej!

Jag och Yvonne ær in och kollar, kul att læsa, vet ju vad du tycker om spindlar:) Vi ær i Hamar och jobbar tillsammans, jættespænnande. Skøt om dig, kramar från Mamsen och Yvonne

2009-02-09 @ 19:23:41
Postat av: Lina lillasyster. :)

Usch, det där med spindeln lät jätteläskigt ju.. jag skulle ha svimmat! ^^ annars låter det som att ni har det jättebra! Ta hand om dig sötnos! :) Saknar dig. <3

2009-02-11 @ 14:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0