onsdag 10 februari

Hello everyone!
Nu ar jag tillbaka i Bangkok efter 14 timmars tagresa. Kan ni forsta hur sakta taget gar nar det tar 14 timmar att avverka lite mer an femtio mil? Ja, inte gar det fort iallafall. Men jag har sovit storre delen av natten sa det kvittar mig :)
Nu ar jag alltsa i Bangkok och ska tillbringa dagen har for att senare ikvall hoppa pa bussen ner till Kho Tao. Jag hade helst sluppit aka nattbuss eftersom jag inte klarar av att sova pa bussen, men nu blev det nattbuss iallafall.
Jag kommer komma fram till Kho Tao pa formiddagen imorgon och redan da borjar dykkusren som sedan fortsatter fyra dagar framat. Det ska bli sa himla roligt. Det har har jag langtat efter sa mycket. Dyka ar underbart!
Jag kom fram till Bangkok redan vid sju idag. Jag tog en dusch pa stationen innan jag begav mig till TAT-centret dar jag hade bokat mina biljetter. Jag slappte av all min packning och tog en fika med dem. De ar sa himla gulliga mot mig och jag kanner mig verkligen valkommen :)
Sen gav jag mig ut pa stan. Blev uppraggad av en tuk tuk-forare som ville kora runt mig till massa tempel och Buddhas for bara 20 bath. Why not lixom? Jag visste inte riktigt hur jag skulle fa dagen och ga sa jag hoppade pa. Det var val kanske inte det roligaste jag kunde gora, men ganska intressant. Det underholl mig i ett par timmar iallafall :)
Nu sitter jag med en iskall smootie i handen inne pa ett internetcafe. Har inne ar det svalt och skont och ute RITIGT hett idag! Jag langtar sa mycket efter strandlivet just nu! Och snart ar jag dar :)

Igar tillbringade jag dagen med att aka upp till Doi Suthep och Bhubhing Palace. Det lag hogt uppe och hade en fantastisk utsikt over stan. Det var hur mycket vackra blommor som helst och jag bara njot av att vara dar :)
 

jag fick lana klader eftersom man inte fick ha shorts eller line dar inne.







det var valdigt disigt, sa bilderna blev inte sa bra.. det var en underbar utsikt!



jag alskar alla frukter overallt.. ett par kronor for en pase tropiskt. MUMS!

pa taget.. stort skont sate!

och vips sa blev det en sang. jag hade overbadden :)

golden Buddha i bangkok

happy buddha i bangkok

king rama monument


Nu har folk borjat fraga om jag ar thailandare ocksa, det har hant flera ganger den har veckan. Haha! Nar jag svarar att jag ar fran Sverige tittar de pa mig och sager "men du ar ju sa lite och smal, svenskar ar tjocka, ar du inte ens halften thai?!" Haha, nej det far jag hoppas att jag inte ar :P Jag har aven fatt fragan om jag ar modell ett tiotal ganger och folk kommer fram och vill ta kort tillsammans med mig, precis som om ja vore en kandis eller nagot?! Jag vill inte skryta eller sa, men det ar verkligen bra for sjalvfortroendet att vara har. Jag far hora flera ganger om dagen hur vacker jag ar:) Det ar ju lite kul.. for mig iallafall :P haha.
Nog pratat om det... Sa vad hander resten av dagen? Nu ska jag ga och fa mig thaimassage en timme och sen ska jag satta mig pa nagot mysigt stalle har pa Khosan road, fa mig nagot att ata och skriva lite :)
Gud va tiden gar fort. Nu ar det inte alls lange kvar tills Lina och Elin kommer! Tjejer, vad roligt vi ska ha!
Ta hand om er nu sa hors vi snart igen mina vanner.
Massa varma kramar till er ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

thailändarna vet vad dom pratar om gumman, det hör jag det! Du är ju världens finaste så (:

Lycka till på dykningen :) <3

2010-02-10 @ 08:25:36
Postat av: Ida Passin

Det är väl inte konstigt att de frågar om du är modell, du är ju så vacker Emma! Du kommer väl ihåg att jag sa att du kan bli modell redan när du var liten å jag var din tränare. I övrigt så ser jag att du verkligen tar vara på resa och njuter. Spännande med dykning!

2010-02-11 @ 07:43:54
Postat av: Lina

Kul med lite bilder. :D snygga kläder du fick låna! Haha. :) Saknar dig massvis min fina modelliga syster! Love you<3

2010-02-11 @ 12:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0