Lucka nummer tre

God morgon 
 
Idag ska vi svettas! Vilken träningsform gillar du bäst? Tycker du om att springa? Köra cirkelträning? Dansa? Cykla?
Tanken med dagens utmaning är att du ska göra någon form av aktivitet som du tycker är rolig, ger hjärtat en kyss av ansträning och som får dig att svettas! Självklart kan du också välja en träningsform som du aldrig provat på förut också!
 
 
Du kan boka in dig på ett pass på gymmet, gå ut och springa i naturen eller välja löpbandet. Du kan sätta ihop egna övningar till en cirkel som du kör hemma i köket eller på gymmet. Du kan också gå ut i en park och variera konditionsutmanande övningar med styrketräning! Eller varför inte hitta trappor som du kan springa i? Huvudsaken är att du låter svetten flöda! 
 
Låter det inte härligt så säg? NU KÖR VI!!!!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag ska på spinning idag och det kommer bli svettigt:)

Svar: Kul med spinning, kör hårt!
Emma Barremyr

2012-12-03 @ 08:32:46
Postat av: Ellinor

Vilken tur för mig att måndagar är dagen för mitt favoritpass på gymmet ;) Det blir en timma med detta plus 30 min CX tillsammans med en vän senare i kväll!

Svar: Grymt, lycka till och kör hårt :)
Emma Barremyr

2012-12-03 @ 10:24:10
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja, jag födde barn å hade därmed ett rejält träningspass haha:-)

Svar: Haha, maratonloppet :D Grattis! skönt att han äntligen kommit! Ska bli så mysigt att få snosa lite bebis snart igen! Ta hand om er Ida!
Emma Barremyr

2012-12-04 @ 14:26:07
Postat av: G

Hej Emma! Tack för en fin blogg! Jag är i stort behov av lite träningstips, då min träning i nuläget inte riktigt får mig att nå de mål jag har. Jag undrar därför om du skulle vilja hjälpa mig med detta, bara ge lite tips utifrån just min situation. Jag tänkte att jag inte skriver hela min träningsrutin och allt här, utan om du skulle vilja hjälpa mig så kan du väl maila? Jag antar att du får min mailadress när jag skickar denna kommentar, annars får du väl efterlysa den i bloggen ;) Tack igen för en fin blogg!

2012-12-04 @ 15:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0