Lucka nummer två

God morgon 
 
Idag ska vi ligga i plankan - i tio minuter. Du behöver självklart inte ligga alla tio minuter på samma gång, du delar själv upp dem under dagen som du vill. Själv har jag börjat dagen med fem minuter och kör de fem resterande senare idag. Wiiiieee!
 
 
Ligg på mage. Placera armbågarna rakt under axlarna och ta stöd på underarmarna, placera tårna i golvet. Lyft upp kroppen genom att dra in magen mot ryggraden. Håll en rak linje genom hela kroppen och rikta blicken nedåt
 
Lycka till mina vänner!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Linda

Grymt! Jag ska planka på en gång! Tack för att du inspirerar mig :)

Svar: Bra jobbat!
Emma Barremyr

2012-12-02 @ 09:05:41
Postat av: Annie

Tio minuters planka är avklarad i intervaller på gymmet. Tack för inspirationen :D

Svar: Härligt Annie :)
Emma Barremyr

2012-12-02 @ 12:16:26
URL: http://liveitloveit.myshowroom.se
Postat av: Fanny

Hej! jag försökte planka men fick efter bara 30 s jätteont i ländryggen, alltså inte att det var jobbigt utan gjorde ont. vad gjorde jag för fel? min hälsoutmaning fick helt enkelt bli att lyssna på kroppen och låta bli ;) tack för en jättebra blogg du är grymt inspirerande! :)

Svar: Hej Fanny! Det du gjorde fel kan helt enkelt vara att du svankade och inte orkade hålla rätt teknik. Det är dock svårt att säga eftersom jag inte sett hur det såg ut. Men testa att "suga in naveln" mot ryggraden nästa gång och ljuda "sssssss" så att du får en anspänning i coren. Det är det allra viktigaste med plankan! Kul att du gillar bloggen :) kör hårt nu!
Emma Barremyr

2012-12-03 @ 09:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0