Älskade sol

Hejsan

Vi har en fantastisk dag här i Karlstad med strålande solsken och klarblå himmel. Det är konstigt det där. Hur man ena dagen kan känna den vintriga, kalla känslan samtidigt som man drar in lukten av snö och kyla för att sedan nästa dag få vårkänslor av en värmande sol som strålar och ler mot en samtidigt som den gröna gräset ger en värmande färgklick i allt det gråa som är nu. Jag gillar det sistnämna bäst!

Jag är hemma igen efter en helt okej förmiddag på univeristetet. Jag gjorde klart examinationsuppgiften och sen lunchade jag med Lina och hennes klasskompisar. Nu har jag precis slängt i en tvätt i tvättmaskinen. Ska vänta på att den blir klar och sedan kila till gymmet och köra lite chins och armar! Sen är det dags att ta tag i veckostädningen innan mina små söta vänner Kristin och Josefin kommer på besök!

Lite senare kommer jag att lägga upp ett recept på ett gott mellanmål som jag fått drille på senaste tiden. Så kika in igen då!

Igår anlände ett efterlängtat paket hem till mig från Jotex. Det innehöll mina älskade väggljusstakar, nya sängkläder och en nya fönsterlampa. Här får ni se de vacka ljusstakarna som jag är alldeles kär i! 







Puss / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0