Åh, vad jag lär mig!

Hej vänner   

Jag är hemma lite tidigare än tänkt idag vilket känns skönt då jag har veckostädning av lägenheten framför mig, men först lite fika och vila! På fatet ligger en god mellanmålskaka och i koppen finns gott grönt citronte!
Jag har haft en väldigt givande förmmidag och det känns som om jag lär mig så mycket varje dag nu på praktiken. Igår var jag med en PT under förmiddagen som tränade sina klienter. Jag fick massa ny inspiration till träning och vill bara ge mig in i arbetet och coacha. Men jag fick stå snällt i bakgrunden och kolla på, kul var det iallafall! Jag fick även vara i Satsmini och passa massa små söta barn, bland annat en fyra månaders underbar liten bebis, åh så mysigt! Under eftermiddagen stod jag i receptionen och var med på träningsvägledningen. Känns som om jag börjar komma in i arbetet nu :)

Idag har det varit en kortdag och jag har mest stått i träningsvägledningen. Jag har också fått göra ett eget träningsprogram i wellnessystemet som de har ute på gymmet och kört igenom det. Så himla kul!

Bjuder på ett par bilder från gårdagens torsdagslyx i form av stekt marinerad lax med potatismos!





Ikväll är jag och Pelle bjudna till Lina och Martin på middag! Ska bli riktigt trevligt :)

Vad har ni för fredagsplaner?

Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0