Glad Emma

Hej vänner

Jag är så stolt över min senior som jag har coachat! Det har varit så roligt att följa henne på vägen mot sina mål och plötsligt inse att hon nästan är där. Det avslutande samtalet idag var givande och jag fick massa positiv feedback. Idag har jag verkligen bilvit påminnd om vad det är jag drömmer om att göra, att hjälpa andra människor att hitta sina mål, sträva efter som och uppnå dem. Jag är beredd att satsa och fortsätta att utveckla min dröm!

Med den känslan och lyckan går jag in i helgen och lägger skolarbete och alla måste på hyllan. Den här helgen kommer bli full av mat och fina vänner. Ikväll börjar vi med tjejmiddag här hemma hos mig, parmiddag imorgon kväll, och tjejlunch på söndag! Imorgon kan jag förhoppningsvis träna igen efter några dagarna vila och återhämting! ååh, jag är nog inte ensam om att älska fredagar och allt vad det innebär!

Sitter just nu och äter eftermiddagens mellanmål i form av havrevälling med chaismak + ett äpple.



Havrevälling med chaismak: Koka upp 2,5 dl havremjölk med chaismak med 1/2 dl havregryn tills det fått en fin konsistens. Äts varm i en djup tallrik eller mugg! Mums :)

Nu ska jag börja fixa här hemma inför ikväll! Viktoria, Victoria och Gabriella kommer hit och det vankas trerätters, vin och spel.

Trevlig kväll mina vänner!

/ Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0