lördag 3 april

Jag är glad för jag mår mycket bättre idag! Det är första dagen som jag känner att jag energi sen jag kom hem! Jag börjar äntligen komma in i rutinerna igen :)
Jag sitter på jobbet nu.. alla andra är ute ikväll känns det som och jag missar Calle! Men det är storhelg och jag tjänar massor med pengar istället. Egentligen så vill jag ut.. det är ju så mycket folk som jag vill träffa som jag inte sett på länge, och självklart vill jag se Calle! Jag var inte så pepp på att jobba idag kan jag lova. Fast jag borde väl försöka att hålla mig nykter nu ett tag efter resan. Det mår nog kroppen bra av. Haha :P
Jag gör ett 24-timmarspass och har jobbat sen tio i morse. Det har varit en lugn dag och nu under eftermiddagen har till och med solen tittat fram. Äntligen börjar vårkänslorna att komma och det gillar jag verkligen. Underbart!
Imorgon när jag slutar drar hela familjen iväg till Idre en vecka! Det ska bli så skönt och roligt att åka skidor igen :) Jag är mer taggad nu när jag har frisknat till igen! Och så skönt att bara vara med familjen och få ha mina systrar hos mig en HEL vecka!
Här utanför smälls påsksmällar för fullt. Det blir nog en livad natt här uppe i Ria!
Igår fick jag äntligen träffa brudarna igen också, ååååh, vad jag har saknat er! Nu väntar bara massa kul och HELA sommaren tjejer!
Valborg nästa, och vad häner dååå IDA SKOOG? :D


Glad påsk allihop! ♥

Emma.

Kommentarer
Postat av: Ida

Kan inte ha varit en all för betungande arbetsdag när du sitter och bloggar på arbetstid, haha ;) Skönt att du mår bättre igen och som sagt både kropp och plånbok mår nog bra av att jobba i stället för att festa. Vad är det du jobbar med föresten?

2010-04-04 @ 17:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0