måndag 9 augusti

Hej vänner ♥

Jag har jobbat dagen idag och när jag slutade gick jag ut på en välbehövd och skön långpromenad i skogen.
Nu har jag precis duschat och ska packa ihop väskan och åka till Per och mysa! Jag känner inte riktigt att jag har tid till att blogga nu så det får bli lite som det blir. Har iallafall laddat upp lite bilder från helgen och tänkte berätta lite snabbt vad vi har haft för oss!

När jag kom till Uppsala i torsdags eftermiddag mötte jag upp alla killar för att sedan köra vidare mot Åland. På båten började festen! Vi åt middag, hängde i baren och handlade diverse alkoholdryker i taxfreen. Väl framme i stugan försökte killarna supa ner mig med hjälp av ölspelet. Haha! Vi däckade nog vid tre allihopa!
Fredagen bjöd på strålande sol och värme! Alex körde mig på en guidad tur in till Mariehamn där vi tog en glass! Sen tog vi båten och ölen och drog ut till klipporna för sol och bad! Så himla härligt :)
På kvällen kom Alex två kusiner Anna och Ida och det blev grill och fest innan vi åkte in till stan för att dansa hela natten! Somande någon gång runt halv sex kanske...
Lördagen blev en chilldag. Vi åkte till hamnen och åt pizza, spelade äventyrsgolf och fikade lite innan vi tog båten tillbaka till Sverige och körde mot Uppsala. Kvällen ägnade vi åt tv-spel. Lite typiskt när man umgås med killar!

Helgen har varit superbra! Jag har haft jättekul och skrattat så mycket att jag borde ha tränat magmusklerna för en hel månad! Tack för allt killar :)

På båten till Åland

Robin, Pontus, Alex och Robin

Pontus fixar grillen

gottttt

Anna och Ida

härliga vänner!

casinot

vi är på gång!

on the dancefloor

pizza i hamnen

det var mys

på båten hem


Fler bilder kommer på facebook inom kort!
Imorgon blir det jobb 24 timmar...
Ha en fin kväll :)

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0