fredag 7 maj

Hejsan ♥

Idag började jag dagen med med havregrynsgröt innan det bar av till gymmet med Lina och mams. Spenderade cirkus en timme på lite kondition och styrka. Jobbigt var det!
Sen tog jag bilen ner till Sunne och mötte upp Ida och Julia. Där nere var det nämligen den årliga marknaden och vi hade bestämt oss för att kika runt lite :) Vi gick ett varv, tröttnade ganska fort och hamnade sedan på Saffran och Vitlök. Tacosallad, hallonte, tjejsnack och mys i solen var mer intressant medan timmarna flög iväg!

Mina två änglar ♥









våren är här! ser ni det? :)


Nu är vi hemma igen. Fredagar betyder städdag hemma hos oss och jag har precis dammsugit och torkat alla golv i hela huset. Phu! Nu är grillen tänd och potatisen står i ugnen. Efter middagen ska vi in till Björnevi och se på fotboll. Jesper spelar och Torsby möter Sunne! Annars blir det en lugn kväll...
Mamma och pappa reser bort imorgon och blir borta till nästa lördag, så nu ska jag vara ensam hemma (förutom i helgen för då är Julia hemma) en vecka och ta hand om hus och djur.

Det är konstigt med drömmar. Ibland känns de så verkliga, precis som om det skulle hänt på riktigt. Jag drömde om en person inatt som jag inte träffat på länge och som jag saknar mycket! Idag har jag haft en konstig känsla av att vi precis har träffats. Tankarna lurar mig på något sätt att blanda ihop dröm och verklighet.. det händer ofta! Jag tänker på saker som jag inte riktigt vet om jag har drömt eller upplevt på riktigt. Är det normalt?!

David Guetta - memories


Ha en trevlig helg ♥

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0