lördag 1 maj

Hej ♥

Jag ligger i soffan och är sådär lagom seg som man brukar bli dagen efter en fest! Har legat och kollat på "I taket lyser stjärnorna". Hemskt sorglig film som jag gråter floder av tårar till. Usch!

Dagen igår var lyckad! Redan klockan nio samlades hela gänget, jag, Lina, Ellen, Micha, Hannah, Elin och Jossa hemma på trappen hos fröken Skoog. Vi överraskade henne totalt med sång där hon låg i sängen under täcket!
Efter att vi klätt ut Ida till lärare åt vi en mysig frukost tillsammans!
Sen var det dags för friluftsdag i Valberget. Eftersom Ida pluggar till lärare gjorde vi ett tema på dagen där hon skulle få känna på sitt blivande yrkesliv en anaing!
Hopprep och lekar, kubb och brändboll, tipspromenad och korvgrillning, öl och mys i solen! Det var helt toppen kan jag lova! Vi avslutade det hela med två timmar i bubbelpoolen i relaxen innan det blev grillfest hemma hos Ida.
Dagen avslutades på faktoriet! Jag hade jättekul! Traffade massa folk som jag inte sett på hur länge som helst och dansade tills fötterna värkte :)

Här kommer lite bilder från gårdagen!

frukost

sötnosar



uppe i valberget

fröken med sina elever

babes <3

fler babes

åsanisse, åsanisse, ett ben, ett ben... :P

kubb

Skoogs team

mys i solen

tipspromenad

bästa brudarna <3



korv!



snyggingar i bubbelpoolen

erik var grillmästare hos ida

<3

mat

mat



Sofia och Lina <3


Tog inga bilder senare under kvällen!
Tack för en underbar dag tjejer :)

Idag är vi bjudna på middag hemma hos Skoog klockan fyra. Jag ska nog gå ut en sväng och få i mig lite frisk luft och sen ta ett varmt bad innan vi åker bort dit!

Ha en bra dag ♥

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0