söndag 23 maj

Hej vänner ♥

Det har varit en jättebra helg! Igår var vi hemma hos familjen Lind med hela tjocka släkten på tårtkalas. Vickan fyllde 15 och bjöd på smörgårtårta och bärtårta!
Efter det körde Micka ner mig, Julia och Ida till Sunne. Och vilket väder vi fick uppleva under den bilturen! Jag har aldrig varit med om värre regn och hagel förut. Hagelkulor stora som plommon ramlade ner från himmlen och satte igång bilarm efter billarm. Vi satt och skrek där inne i bilen och det kändes som om rutorna skulle krossas när som helst. Haha! Men sen drog molnen undan och regnet gav sig till slut.
Förfesten ägde rum hos Martin och bestod av trevligt folk, hög musik, dans, öl, shots och ett vädans röj som bjöd på många skratt :) Framemot midnatt gick vi till Kolsnäs. Jag hade högklackat och ont i fötterna redan innan vi kom dit. Men det hindrade inte mig från att dansa!!!! Jag lämnade inte dansgolvet förrän jag inte kunde stå upp längre! Ni som såg mig ramla, jag ramlande inte för att jag var full, jag ramlande för att jag hade såå ont i fötterna! Det ser inte bra ut idag....
Så efter det gick vi (jag barfota) hem till Erik och drack mjölk och tog det lugnt istället. Jag sov underbart på en madrass på golvet och vaknade klockan tolv idag av att Julia låg och kollade på mig. Tro det eller ej, men JAG var den som kom upp sist idag. Haha!
Dagen har ägnats åt filmmys hemma hos Erik och sen drog vi in till Sunne och käkade lite på pizzerian innan jag, Julia och Ida tog tåget hem till Torsby.

Här är lite bilder från helgen!













































Skön, men kort dag! Jag är inte van att sova så länge :P haha!
Nu ska jag äta fruktsallad med passionsfrukt! Mums :)

Puss ♥

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0