måndag 25 oktober

Hej på er ♥

Idag har jag börjat en ny kurs, transpersonell psykologi. Transpersonell betyder bortom det personliga, alltså den andliga aspekten av det mänskiliga sinnet. Dagens föreläsning bestod av mycket repetion från psykologi A och B, men de kommande två veckorna kommer vi få lära oss mer om förändrade medvetandetillstånd, Shamanism, utvecklingspsykologi och Spiritual emergency. Det ska bli jättespännande, för psykologi är verkligen intressant!

Jag sitter på tåget hem till mamma och pappa nu! Det är en liten unge som tryckt på nödstopsknappen så vi står still någonstans mellan Frykåsen och Bäckebron... Stackars liten. Får se när vi kommer härifrån?!
Papsen jobbar idag så honom hinner jag inte se mycket av, så ikväll blir det en Emma och mammakväll och en titt till mormor och morfar innan jag börjar jobba klockan nio ikväll!

Blev bio för mig och Per igår. Vi såg "Lyckan, kärleken och meningen med livet" Tyvärr var den inte alls lika bra som jag hade hoppats på, men ändå ganska rolig i vissa stunder :)

Hoppas allt är bra med er?! :)

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0