onsdag 27 juli

Hej 

Jag har haft två fullspeckade dagar + en dag med jobb så jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera. Jag åkte ned till Sunne i måndags och stannade där tills igår. Jag och Älskling hade myskväll med hans föräldrar och igår var jag och hälsade på Emmy och Nils tillsammans med Ninni. Så mysigt :) Igår kväll hade jag Ida, Ellen och Micka på middag och idag har jag jobbat hela dagen. Det är sista passet innan semestern nu. Slutar tio imorgon och fy tusan vad gött det ska bli!
Funkar aldrig att ladda upp bilder heller?! Blir "sidan kan inte visas" hela tiden, så störande :( Jag tappar sugen lite...
Hoppas allt är bra med er!
Kram / Emma.



21:25

Hej 

Hoppas ni haft en mysig söndag! Här kommer lite bilder från tjejmiddagen hos Elin igår :)



















/ Emma.

söndag 24 juli

God morgon

Jag ska straxt iväg och jobba sista 24-timmarspasset för den här veckan, sen är min 96-timmars vecka gjord. Gött! Min lediga dag igår var välbehövd och jag njöt till fullo av fina vänner och ett träningspass :) Förmiddagen tillbringades med Johanna och Kristin på Wiener i några timmar, sen blev det ett gympass med hela familjen och kvällen ägnades åt grillmys hemma hos Elin med Jossa, Ida, Astrid, Ellen och Jullan!
Jag gjorde ett försök att ladda upp lite bilder från gårdagskvällen, men det funkar aldrig här hemma! Så jäkla tråkigt! Tar med mig bilderna till jobbet, så kanske jag kan lägga upp dem där ikväll om jag får tid :)

Ha en bra dag mina vänner!

/ Emma


fredag 22 juli

Hej hörrni

Jag sitter på jobbet och har precis sett mitt favoritprogram, "So you think you can dance". Missade tyvärr tre avsnitt när jag var i Runnsjön och Stockholm förra veckan. Och fler kommer det ju bli när vi åker till Italien också. Så den här säsongen känns det inte riktigt som jag kan hänga med i :(
Har för övrigt varit en lång dag här på jobbet. Jag har hunnit fälla tårar till både "Livet på BB" och "The last song". Jag är så bölig av mig!

Har inte mycket kvar på denna arbetsvecka nu, som är den värsta på hela sommaren. När jag slutar imorgon har jag bara två 24-timmarspass kvar innan jag tar semester i nästan tre veckor :D Wiiiieee!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Våran läkare i patofysiologin rekomenderade den i våran när vi hade psykiatri. Den handlar om mano-depressivitet och beskriver ångest väldigt bra.



/ Emma.

onsdag 20 juli

Hej ♥

Har sett denna underbara film! Se den om ni inte gjort det. Den var jättemysig :)


Har för övrigt jobbat hela dagen idag. Imorgon står ett tolvtimmarspass på schemat igen, och på fredag ett 24-timmarspass! Det blir hem och sova i stort sett bara... men om en vecka väntar semester och en Italienresa som jag ser fram emot väldigt mycket!

Puss på er!
/ Emma.

tisdag 19 juli

Hej kära vänner ♥

Dålig update senaste veckan, jag vet, och det beror på att jag inte varit hemma. När jag började min lediga vecka förra måndagen åkte vi upp till Runnsjön några dagar. Huvudsysslan där uppe var husbygge (mormor och morfar bygger ut stugan), men vi hann även med fisketävling, kortspel, grill, biljard och mys på kvällarna :) På onsdagskvällen åkte jag och Pelle direkt till Sunne för att umgås lite med hans föräldrar. Och sen var vi uppe tidigt på torsdagen för att gå ett skogspass mellan sunne och munkfors som kallas dolpen. Vi hade med fältköket och gjorde frukost utmed vägen, gröt och ägg :) Väldigt mysigt, jag älskar sånt!
Jag anlände i Torsby på eftermiddagen, och då packade hela familjen in sig i bilen och styrde söderut (till en början). Jag, Lina och Julia hade ingen aning om vart vi skulle eftersom mamma och pappa höll det hemligt för oss. Vi hamnade iallafall tillslut i Katinka och Thomas sommarstuga utanför Eskilstuna. På fredagen åkte vi vidare till Stockholm där vi fick låna deras lägenhet över helgen. Det blev full rulle hela helgen och vi sysselsatte oss med besök på museum, en sväng upp på globen för att kolla utsikten, mysiga restauranger och caféer, shopping, stros i gamla stan, sommarkrysset på gröna lund, fika i kaknästornet mm. En himla mysig helg med bara familjen ♥

Mitt största kap i shoppingen var dessa tre tavlor som jag hittade. Alla tre kostade ihop 140 kronor! Weiii :) När man hittar sånt blir man bara så glad! Ska sätta upp dem i lägenheten och fortsätta inreda med båtar och marin inredning i tv-rummet hade jag tänkt :)



Nu ska jag, mams och paps åka ner till Sunne. Svärmor och svärfar ska bjuda på middag :)

För övrigt så jobbar jag 96 timmar den här veckan, så räkna inte med någon större uppdatering den här veckan heller :P Kanske kommer upp lite bilder från stockholm om jag får tid, annars får ni ha det bra!

Puss / Emma.

söndag 10 juli

Hej  

Vet ni hur fantastiskt vackert det är uppe på Finnskogstoppen? Den underbara utsikten, naturen och tystnaden gör att man verkligen känner att man lever. Jag och älskling har njutit av varenda liten sekund tillsammans där uppe! Mycket god mat, skogspromenader, pool och bubbelbad, trubadurkväll, massa mys och en fantastisk solnedgång :) Sen att vi hade sviten var bara ett plus. Det var som en hel lägenhet med stort badrum med både dusch och bubbelppol, ett sovrum med galet sköna sängar, ett allrum med soffa, tv, bord och stolar och en balkong med jättefin utsikt (se bilden nedan). Detta kallar jag wellness  



Vi åkte hem på förmiddagen idag för jag skulle jobba. Har jobbat hela dagen och slutar tio imorgon bitti, och då går jag på en liten "minisemester" en vecka! Då åker vi direkt upp till sommarstugan för mys, fiske, kortspel, grill, biljard och förhoppningsvis sol och bad!

/ Emma.

fredag 8 juli

Hej kära vänner ♥
 
Jag sitter hemma, nytränad, nyduschad och mätt i magen av tacos! Jag och mams har myst sen jag slutade jobbet idag klockan fyra, och nu väntar vi på att Linisen ska komma hem så vi kan ta fram godiset och mysa ned oss i soffan.
Jag har precis stått och fixat iordning alla jordgubbar som jag och Pelle plockade igår. Blev en hel hink som jag har sorterat i påsar och fryst ned för att kunna ta fram i vinter. Mmmm :)
Hade tänk ladda upp lite bilder från jordgubbsplocket, men det funkade bara med en, så det blir bara en.

Imorgon åker jag och älskling upp till Finnskogstoppen och myser! Det ser jag fram emot. Ett dygn med massa kärlek och mys ♥
 

Hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

Puss / Emma.

onsdag 6 juli

Hejsan

Den här chockladen kan vara det godaste jag någonsin ätit. Alla som älskar kokos och chocklad MÅSTE testa den! Åh, herregud, hade jag varit ensam hade jag kunnat käka upp hela själv! Mmmmmmm....




Jag såg den på reklam för länge sen och jag har letat efter den överallt. Och i helgen kom Lovisa och Amanda med den. Jag föll pladask! Och nu har jag hittat den på Toria <3

Sitter på jobbet nu och har bara natten kvar! Imorgon bär det av till Sunne :)

/ Emma.

tisdag 5 juli

Hej vänner ♥
 
Idag har det stått jobb på schemat hela dagen. Men nu är jag hemma och ska straxt mysa med jordgubbar och glass till So you think you can dance. Myyys :)

Igår var en härlig dag! Jag, Pelle och Jullan solade och badade vid Kallnäs. På kvällen var jag och Pelle ute på en udde vid oleby. Vi hade köpt med oss jordgubbar och satt och njöt av sommar och livet :) Underbart!
 






Imorgon blir det jobb igen, 24-timmarspass på ingång! Vi hörs!

/ Emma.

21:14

Hej fina ni

Nu har jag anlänt i Torsby igen. Mamma och pappa hade ordnat värsta grillmiddagen, med kyckling, fläskfilé, grillspett, kryddiga korvar, haullomi, hemmagjord potatissallad, grönsallad, bröd mm. Så himla gott! Nu blir det straxt efterrätt, jordgubbar (från vårat eget land) och grädde :D







Jag, Amanda och Lovisa hade en mysdag idag. Såg på film och tog det lugnt fram tills vi åkte åt olika håll! Nästa gång är det jag som åker ner till Lund och hälsar på (de pluggar där) :)

Men nu längtar jag till imorgon jag. Då får jag äntligen träffa älskling igen som varit bortrest i en vecka nu!

Hoppas ni har en mysig kväll!

/ Emma.

söndag 3 juli

Hej vänner

Vilken rolig kväll vi hade igår! Vi började med middag hemma hos mig, spelade spel, drack, pratade och skrattade! Haha. Sen mötte vi upp Kajsa och Sofie och drog på fest på Färjestad. Där var det mycket folk och trevligt :) Sen drog vi vidare in till stan. Blev Månen! Sjukt kul. Dans dans dans med mina tjejer! Jag, Lovisa och Amanda ramlade inte i säng förrän fyra efter en toppenkväll :)
Jag vaknade redan halv nio och kunde inte somna om.. sitter och väntar på att de andra sömntutorna ska vakna nu :P Då blir det frukost så får vi se vad vi hittar på med idag!



/ Emma.

lördag 2 juli

God morgon

Tjejerna anländer närsomhelst nu :) Det ska bli grymt roligt att träffa dem igen. Jag känner mig bättre idag faktiskt. Lite tjock i halsen bara, men va fan! Går all in för det här nu :) Ikväll kommer även Kristin, Sofie och Kajsa hit och det blir tjejparty och utgång! Wieee :) Först ska vi åka in till stan och fixa lite inför kvällen, fika och äta glass på Cali hade jag tänkt! Kanske låna cyklar och ta en tur runt stan också... :) Får se vad dagen bjuder på?! Det är varmt som tusan iaf!!! Göttt <3

Ha en fin dag!

/ Emma.

19:34

Fredagsmys med Jullan







/ Emma.

fredag 1 juli

Hej snyggisar  

Så var det juli då och jag kan inte förstå att det går så fort! Nu är det ju mindre än ett halvår kvar till jul :P Usch då, känns nästan inte som sommaren har börjat än.. vi fick endast några få dagar nu i veckan med lite värme och sol. Och jag vill ha meeeer!

Iallfall är jag ganska nöjd att det inte är fint väder idag, då jag bara ligger inne och tar det lugnt. Jag känner mig väldigt hängig och har fortfarande ont i halsen och så, men ingen feber än, och jag hoppas verkligen jag slipper det, för jag vill verkligen att Amanda och Lovisa kommer imorgon och att vi får en rolig helg tillsammans.

Jag har legat och läst i flera timmar nu. Är snart klar med boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", och shit vilken rolig bok! Haha, en häpnadsväckande historia.. förstår inte hur någon kan komma på något sånt?! :P Har sett på Micke och Molle också, och gråtit lite för att den är så sorglig!

Ikväll ska jag och Jullan ha systermys. Vi hade planerat att gå ut och äta, men eftersom jag inte är helt kry ska vi mysa hemma i lägenheten ist med smoothies och något gott att äta :)

Puss / Emma.

RSS 2.0