Påskmat, godis och familjemys

Glad påsk mina vänner  

Dåligt bloggande här, men jag har tagit lite påsklov och har fullt upp med att umgås. Gårdagen ägnades åt massa god påskmat hos Pelles föräldrar. Vi spelade även spel, åt maaassa godis och såg på Let´s dance. Fredagsmys på hög nivå och riktigt trevligt då det inte är ofta hela familjen Ehrencrona med flickvänner är samlade :)

Idag åkte vi vidare till Torsby för att fira påsk med min släkt. Påsklunch hos mormor och morfar stod på schemat och vi ägnade några timmar till att äta riktigt gott! Sen åkte jag vidare till farmor och farfar en sväng för att umgås lite med dem och nu har jag slutligen landat hemma i mammas och pappas hus ute i skogen! Ikväll blir det lugnt för min del. Jag och mamma ska sätta oss och planera maten i Idre nu, sen blir det mys i soffan!

Bilder från påsklunchen hos mormor och morfar!













Hoppas att ni haft en fin dag allihopa!

Imorgon åker vi som sagt till Idre och kommer spendera veckan som kommer i stugan där! Underbart :) Jag har längtat så mycket efter ledighet och att få åka skidor i solen, hihi! Hoppas det blir lite sol! Blir inte lika mycket bloggande som vanligt, men något inlägg då och då kommer nog! Annars är jag tillbaka som vanligt nästa vecka!

Kram på er / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0