Fånga dagen!

Gokväll

Älskar citatet Fånga dagen. Jag försöker verkligen leva efter det, vara i nuet och njuta av studen!

Hur har eran dag varit?

Min har varit sååå givande och rolig! Alla människor på Sats är så inspirerande och duktiga och varje dag där ger mig så mycket! Idag har jag suttit i samtal med min handledare och fått massa feedback på det jag gör. Både det som är bra och det som jag behöver bli bättre på! Det känns så himla bra, jag suger åt mig av allt och vill bara utvecklas och lära mig mer!

Just nu har vi vännervecka på Sats, vilket innebär att medlemmarna får ta med sig vänner och träna en vecka! Den här veckan tränar Julia med mig som ni kanske märkte igår och idag körde vi en riktigt tufft pulspass på cykeln. Wickys pass var så himla kul och jobbigt och jag vet redan nu att det kommer bli jobbigt att komma upp ur sängen imorgon. Jag har redan fått träningsvärk!

När jag kom hem nu på kvällen stod maten serverad och den fick avnjutas i soffan med tända ljus och bakåtlut. Välbehövligt! Innan jag gick till praktiken idag gjorde jag iodning en kasslergratäng som Pelle hade gratinerat och kokat ris till. Det blev jättegott! När jag kom hem var jag så dock hungrig så att jag inte hann ta några kort eller så. Får göra den snart igen och lägga ut recept!

I brist på bilder bjuder jag på en härlig en från en nypistad transportsträcka från helgens skidåkning. Är inte fjällmiljön runt Idre alldeles underbar?



Önskar er.. god natt!
Nu ska jag hoppa i sängen!

Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0