Den vackra vintern

Hej fina ni 
 
Det är lätt att klaga på kyla och mörker under vintermånaderna (jag själv har varit expert på det, men ändrat min inställning), och då var vi där igen. Vi kan välja att vara optimistiska eller pessimistiska. Med den pessimistiska inställningen till vintern kommer den såklart bli skitjobbig (eftersom det är så vi då ser den). Med en optimistisk inställning kan vintern istället bli en himla mysig och fin årstid!
 
 
Att frysa är det värsta jag vet. Nu för tiden klär jag mig så att jag inte fryser när jag går ut. Täckbyxor på stan kanske inte det är det snyggaste, men jag mår bättre när jag inte fryser och njuter mer av att vara ute om jag har varma kläder på mig. Dessutom är vintern en himla vacker årstid. Istället för att hata snön tittar jag mig omkring och ser hur vackert det faktiskt är och blir alldeles lugn inombords.
 
Att efter en grå månad som november få uppleva veckor med strålande sol, minusgrader och ett snötäckt och vackert vinterlandskap är ju för sjutton helt fantastiskt även om det är lite kallt, ellerhur?
 
 
Dessutom är ju vintern en himla mysig årstid eftersom mörkret innebär att vi kan tända massa ljus. Så fort det blir mörkt ute fyller jag lägenheten med tända ljus för att höja upp stämningen och få den där riktigt härliga mysfeelingen som tända ljus ger. Lite doftljus här och var gör det hela ännu bättre!
 
Så vad säger ni? Hissar eller dissar ni vintern?
 
Själv hissar jag den numera då det får mig att må så himla mycket bättre!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fort det har kommit lite snö så känns allt lättare! Sen så är färgen på himlen så fantastisk vacker på vintern!

Svar: Håller helt och hållet med dig :)
Emma Barremyr

2012-12-14 @ 15:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0