Köttfärspytt med stekt ägg
Hej finisar ♥
Dagen har gått i ett och jag har fullt upp för tillfället, men det händer massa roliga och spännande saker!
På matlistan stod det köttfärspytt och stekt ägg som serverades med smulad fetaost och en härlig sallad. Mums!

Ingredienser (4 pers):
500 gram köttfärs (jag hade älg)
1 stor sötpotatis
3 mellanstora rödbetor
2 palsternackor
1 zucchini
1 broccolihuvud
Chilisås
Basilika
Örtsalt
Svartpeppar
Cayennepeppar
1 grönsaksbuljong.
Koka rödbetorna i ca 10 minuter och låt dem sedan ligga i kallt vatten. Skala alla rotfrukter och riv dem sedan grovt. Stek köttsfärs i kokosolja och blanda sedan i alla rotfrukter och broccoli. Krydda efter smak och låt sedan puttra under lock i 10-15 minuter. Smula över fetaost och servera med stekt ägg!
Fint, nu har vi en varsin matlåda tills imorgon också, fantastiskt bra!
Kram / Emma.
Kommentarer
Postat av: Viccy
Gott! :)
Trackback