Overnight oats med kokosmjölk

Hejsan 
 
Jag har precis fått i mig frukost nummer två! Jag och Kristin har varit på Sats och kört morgongym så massa ny energi behöver fyllas på - denna gången blev det i form av overnight oats med kokosmjölk, hallon- och proteinfruff toppat med en jordnöts- och kokossås.
 
 
Overnight oats gör du genom att låta 1 dl havregryn svälla i 1 dl kokosmjölk över natten. På morgonen har du en färdig overnight oatmeal med en gudomligt mild kokossmak att toppa med vad du vill.
 
Hallon- och proteinfluff gör du genom att elvispa en äggvita till en fluff, släng i ett par matskedar kvarg, 1 dl hallon, 1 tsk mesquite och 1 tsk carob - mixa lite till. Häll över overnigt oatsen.
 
Jorndnöts- och kokossås gör du genom att blanda ut ett par matskedar jordnötssmör med några matskedar mjölk. Smaksätt sedan med kokosflingor och använd som topping på hela härligheten.
 
 
 
Mmmm, så fantastiskt gott och mättande!
 
Vad åt ni till fredagsfrukost?
 
Underbart att det är fredag! Veckans bästa dag - helt klart! Jag har en dag med massa datorjobb framför mig, sen är det helg som gäller!
 
Kram på er / Emma.

Kommentarer
Postat av: Annie

Den där jordnötssåsen låter spännande! Själv åt jag en vanlig snabbfrukost innan morgongymmet idag :)

Svar: Den är himla god - testa! Blev en snabbfrukost innan gymmet för mig med - skönt att kunna ta det lugnt och äta i lugn och ro efter :)
Emma Barremyr

2012-12-14 @ 11:14:32
URL: http://liveitloveit.myshowroom.se
Postat av: Carro

Men gud så gott det låter att göra den på kokosmjölk! Det måste jag testa någon gång!

Svar:
Emma Barremyr

2012-12-16 @ 21:49:34
URL: http://carolineannamarie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0