TACOMYSET IGÅR

Hej  





Vi hade en jättetrevlig kväll med våra syskon igår. Vi åt god mat, drack te och kaffe till phiadelphiabullar till efterrätt och satt och pratade och skrattade! Johan hjälpte oss att sätta upp ett vinställ som Pelle fick i födelsedagspresent på väggen och det blev jättebra! Vi ska bara fylla den med vin så ska ni får se vad fint det blev!

Nu har jag precis skrivit klart mitt pm och ska fortätta med att sammanfatta lite till tentan. Mötet och träningen på SATS gick jättebra idag och det känns så himla skönt att det är en förändring på gång!

Ikväll har det blivit ändrade planer då min kille bestämde sig för att laga tre-rätters här hemma istället för att boka bord ute. Det har aldrig hänt förut, så det ser jag verkligen fram emot! I vanliga fall är det ju jag som står vid spisen. Men idag ska jag ta mig en lång dusch, måla naglarna och sätta mig vid ett dukat bord. Underbart! Ikväll ska vi iallafall se "En gång i Phuket". Någon som sett den? Den verkar bra tycker jag!

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: viktoria

sv: hihi jag äter alltid scones till frukost när jag väl äter de.. Men de är ju för att ja inte äter "kvällsmat" (om det är det du äter efter middagen, blir alltid förvirrad av uttrycket). Men prova med scones till frukost, en sjukt bra start på dagen :D ps blåbär var suuuuupergott!

2012-02-14 @ 18:52:08
URL: http://sojung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0