Idag har jag andats mycket syre

Hej snyggingar

Jag sitter här och är rätt trött, varm i kroppen och rosig om kinderna. Det har varit en kylig dag i skogen och det känns så underbart att sitta inne i värmen nu. Förmiddagen bestod av en sjukamp, teambuilding mm. Mitt lag kom trea i tävlingen, haha! Vi var så taggade! Eftermiddagen gick åt till att, i gruppvis planera morgondagen då vi ska "ha klienter" och jobba med i skogen. Det ska bli så roligt!

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan börja förbereda inför kvällen. Jullan, Lina och Martin kommer hit och jag ska inviga min nya glassmaskin med att göra frozen yoghurt. Ni som läste min blogg när jag var i Australien vet att det var något som jag åt mängder av där. Och nu kan jag göra det själv i min maskin :-) GIssa om jag är lycklig? Hoppas det blir bra bara!

Någon frågade efter melliskakorna jag bakade för ett tag sen. De är perfekta som mellanmål eller efter träning och receptet hittar ni här!

/ Emma.

Kommentarer
Postat av: malin

Födelsedagsgrattis!

Hoppas du får en fin kväll!

2012-01-18 @ 19:00:58
URL: http://enlitensmakbit.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vore jätteroligt om du kunde berätta hur du gör såndär frozen yoghurt :) Ingredienser och vad du använder för glassmaskin m.m.! Låter väldigt gott.

2012-01-19 @ 08:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0