Morgonwellness

God morgon finisar
 
Idag vaknade jag tidigt av att solen strålade in genom fönstret. Underbart tänkte jag, klev upp, slängde i mig ett par riskakor med ost, knöt på mig vanringskängorna och gick sen en tur upp på berget med Tassen. Bilderna ger ingen rättvisa då de är tagna med iphonen, men vackert var det. Och fridfullt. Wellness.
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka blev det en stor gröttallrik ute på terassen med mamsen! Nu laddar jag för att åka till gymmet och köra ett ryggpass innan det är dags för jobb igen. Börjar veckan med ett 20-timmarspass som känns helt okej. Går av klockan tio imorgon bitti och har då ett ledigt dygn farmför mig!
 
Fick en fråga om vart man kan köpa kokosmjöl, kokosolja och fiberhusk. Jag köper både kokosoljan och kolosmjölet på hälsokosten, men googlar man på det finns det flera ställen på internet att beställa från också! Även Ica här i lilla Torsby har kokosolja och den står bland de andra oljorna. Fiberhusk finns i välsorterade matvarubutiker på den glutenfria hyllan. Fiberhusken fukar också att byta ut mot fibrex om man hittar det istället!
 
Ha en bra dag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0