Morotskakagröt

Hej vänner
 
Dagens frukost var som sagt en morotskakagröt som verkligen överträffade förväntningarna. Det här med att göra nyttigare varianter av morotskaka är väldigt inne och det är många olika recept som cirkulerar runt bland hälsobloggarna. För ett tag sedan testade jag smoothievarianten och den hittar du recept på här.
 
 
 
Morotskakagröt: koka 1 dl havregryn med 2,5 dl vatten, 1 dl riven morot, 1/2 mosad banan, 1 tsk kanel, 1 krm ingefära och 1 krm vaniljpulver. För mer protein - dra kastrullen från plattan och kläck i en äggvita. Häll upp i en tallrik och toppa med (1/2 dl turkisk yoghurt + 1/2 dl kvarg + 1 krm vaniljpulver) riven morot och kanel.
 
Receptet kommer som sagt från Sofie som för övrigt inspirerar med massa andra goda recept - kika in vetja :)
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: victoria

GUD vad gott lät inte det då?! Testa, testa!! Hon har många goda recept, Sofie :) Hoppas allt är bra med dig? Hur går det för dig med chins'en? Jag har tyvärr blivit lite förkyld & inte kunnat träna på några dagar så jag längtar till att kunna komma igång igen!!

Svar: JA detta måste du testa! Galet gott :D jag mår fint, men jobbar så mycket att jag knappt hinner med något annat. Chinsen går det sådär med, har blivit dåligt med träning på senaste tiden och jag har tappat motivationen lite :( Hoppas att du frisknar till snart :)Kram
Emma Barremyr

2012-07-02 @ 17:18:56
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0