Godisfredag

Hej vänner

Jag får ofta kommentaren "Du äter väl inte godis" och nej.. det kan jag väl inte påstå att jag gör jätteofta, men visst äter jag! På helgerna brukar det dock bli mörk choklad eller mys i form av kladdkaka, hemgjord glass, paj eller liknande bakverk, men just lösgodis är inget som tillhör min vardag. Godis är ju tyvärr något som min mage inte mår så bra av och då väljer jag hellre andra alternativ som magen mår bättre av! Men godis är ju så gott och ibland behöver man unna sig! Jag väljer för det mesta att äta hälsosamt för att må bra, men ibland behöver man det där lilla extra för själen, som kanske inte är det bästa för kroppen. Hälsa är också välmående (wellness) vilket jag kopplar samman med själen. Så eftersom jag mår bra i själen av att äta godis så gör jag det ibland, även om det är onyttigt och inte så gott för magen! Flummigt kanske... men hänger ni med på vad jag menar?  

Jag älskar mitt godis ikväll - lite småplock och en mörk kokoschoklad  Jag och Pelle plockade ihop till en varsin skål (blir lugnast så, haha!) och här är min!





Vad har ni för fredagsmys?

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: malin magdalena

Det är så härligt att njuta av det som får oss att njuta fullt ut. Det syns verkligen att ditt godis är valt från hjärtat och skålen innehåller säkert bara dina favoriter. Känns mycket lyxigare då än att bara plocka ihop en enorm påse med allt mjöligt smågodis, bara för att.



Här hemma blir det final i Lets Dance och då kommer jag njuta av färska jordgubbar, vattenmelon samt en toscabit. Det är vad jag längtar efter och är sugen på nu efter dagens bodypump & fredagsmiddag :)

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!

2012-06-01 @ 19:40:38
URL: http://malinsetta.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh den chokladkakan är så grymt god! Hoppas godiset smakade!:)

2012-06-03 @ 20:36:19
URL: http://saaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0