Fynd från hälsomässan

Hej snyggisar

Som jag nämde förut fick jag med mig två påsar hem från hälsomässan som vi var på under förmiddagen idag. Den första var en goodiebag från Paulúns innehållande en juice, en smoothie, en bar, två smakprov på nya muslin, en musli, lactiplus och två böcker - för 250 kr. Egentligen kostade allt 200 kr, men jag valde att byta ut mina böcker till två andra och la därför på en femtiolapp. Jag kände att boken Magbesvär var något för mig samt en bok om näringslära vid träning. Ska bli spännande att testa Lactiplus samt läsa boken och se om jag kan göra något åt min krånglande mage!

Den andra påsen innehöll lite hudvårdsprodukter från Rapsodine - en rengöringscreme, en ansiktscreme samt en duscholja. Sen jag blev allergisk har jag endast använt vatten och decubal original clinic creme i ansiktet. Nu har jag iallafall något att tvätta bort sminket med. Ska bli spännande att prova dessa produkter!













Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Jag käkade lactiplus när min mage var i obalans efter en magsjuka och det hjälpte mig att komma i "normal balans" igen. Så hoppas att det hjälper dig! :)

2012-03-11 @ 22:32:57
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Steven

Mors! Tänkte söka Hälsa och Wellness i Karlstad nu till hösten. Kan du rekommendera den utbildningen? Är lite nojjig inför att den ska vara "flummig"... Tacksam för svar, Mvh!

2012-03-18 @ 12:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0