Fredagens förrätt

Gokväll

Någon frågade efter receptet på förrätten från i fredags och jag lovade att lägga ut det. Detta är perfekta förätten på grillfesten i sommar - fyllda avokadohalvor med chili och lax.



Dela och gröp ur två mogna, lagom mjuka avokados och hacka dem i små tärningar. Finhacka en röd chilifrukt, 200 gram rökt lax och en kruka basilika. Blanda alla ingredienser och häll på 2 tsk citronsaft och blanda ytterligare. Låt röran stå i kylen ett par timmar och gotta till sig inna det är dags för servering. Servera i de urgröpta avokadohalvorna!

kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad gott, detta ska jag absolut testa =)

2012-05-08 @ 19:49:57
Postat av: Sandra

ååå! gott det såg ut! älskar avokado :)

2012-05-08 @ 21:00:46
Postat av: Julia

Tack för receptet! Låter och ser urgott ut :)

2012-05-08 @ 21:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0