Pepparkaksdavos + varm mjölk med chaihonung

Hej 
 
Jag njuter verkligen av att ha lediga dagar just nu! Hela förmiddagen har ägnats åt morgonmys i soffan. Jag är inne på andra säsongen på Greys anatomy och är helt inne i det, det är så bra! Det är btw första gången som jag tittar på en serie. Tv-tittande är inte riktigt min grej, jag blir lätt uttråkad, men Greys har jag verkligen fastnat för!
 
Igår kväll slängde jag ihop en davosgröt som fick stå över natten, blev en med pepparkakssmak nu igen (ja, jag säger ju att jag snöar in på saker, hehe). 
 
 
Pepparkaksdavosgröt: balnda ihop 2 dl yoghurt med 1 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 msk krossade linfrön, 1 mosad banan och 2 krm pepparkakskrydda
 
 
 
I helgen när vi var på julmarkad i Mårbacka köpte jag två nya honungssorter - en med chaismak + en med smak av citron och kanel. Helt underbara båda två! Chaihonungen passade bra i den varma mjölken som jag drack till frukost. Mums!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Julia

Vampire diaries borde du se Emma, en serieversion av twilight, så bra!

Svar: Hm, ja jag kanske borde börja med det när jag är färdig med Greys :D
Emma Barremyr

2012-11-14 @ 16:47:20
URL: http://juliabarremyr.blogg.se
Postat av: Hanna

Skulle vara väldigt snällt om du skrev hur man gör sin egen pepparkakskrydda! :)
Sklle vilja äta mer "pepparkakssmaker", men vill helst ha dne "hemmagjorda" utan tllsatser (för det antar jag att butikernas har?)

Svar: Jag har faktiskt inte gjort någon egen pepparkakskrydda! Santa Marias pepparkakskrydda innehåller endast kanel, ingefära, kardemumma och nejlikor - inga tillsatser alls! Så var inte rädd för att köpa den :)
Emma Barremyr

2012-11-14 @ 21:58:13
URL: http://trytobehappy.blogg.se.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0