Pumpapuré

Gokväll 
 
Annie har under hösten gjort sin egen pumpapuré och bakat massa fina saker som ser väldigt goda ut. I helgen hittade jag äntligen en butternut squash här i stan som jag inte var sen att plocka till mig! Igår skar jag upp hela pumpan och körde in den i ugnen på 200 grader tills den mjuknat. Vi åt den sedan till maten och det som sedan blev över mixade jag ihop till en puré med stavmixern och hällde upp i en burk.
 
 
Som sagt - skär upp pumpan i bitar och grädda i 200 grader tills den mjuknat. Skär bort skalet och mixa bitarna till en puré, tillsätt ev lite vatten. Sedan har du en gul och fin pumpapuré att använda till olika saker!
 
 
 
Själv ska jag ta och testa något av Annies goda recept. Och till frukost imorgon har jag ett annat påhitt på G :)
 
Har ni några förslag på vad man kan göra med pumpapurén? 
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0