Svar på frågor

Hej vänner 
 
Jag tänkte ta upp två ämnen här på bloggen som jag ofta får frågor på.

"Vart köper du ditt jordnötssmör ? Är det sånt man måste beställa från någon sida? ica har börjat med kung markatta kokosolja och sånt, är det bra att köpa där eller måste man bestsälla från någon hälso-sida?"
 
Jag använder mig för det mesta av Green choice crunchy (<--klick). Det finns att köpa i de flesta matvarubutikerna vad jag har sett. Andra jordnötssmör som jag också brukar använda är Monkis (<--klick), som ofta finns på olika hälsokoster samt Kung Markattas (<--klick) som precis som Green Choice också finns i olika matbutiker. Ett bra jordnötssmör innehåller endast ekologiskt odlade jordnötter och ev. salt. Kolla innehållsförteckningen innan du köper så vet du om du köper en bra produkt.
 
Vad gäller kokosoljan använder jag även Kung Markattas kokosolja. Denna kokosolja är smaksatt och funkar finfint i bakning och ger en fantastiskt fin smak. Men när jag t.ex. ska laga mat som inte passar så bra ihop med kokossmak använder jag mig antningen av Biofoods kokosfett (<--klick) eller Cocosa kokosolja (<--klick).
 


"Jag har en ganska smal överkropp men lite kaftigare ben/rumpa. Jag vet att man inte kan punktmarkera och förbränna fett, men hur ska jag träna för att få en "jämn" figur? tycker det ser så fullt ut för överkroppen ser inte ut att passa ihop med underkroppen"
 
Precis som du säger så är det omöjligt att punkförbränna. När du motionerar kan du själv inte bestämma vart kroppen ska "bränna bort fett" utan den tar där den tycker att det behövs. Alla är vi olika formade och visst finns det en charm i det? Jag har, tvärt om mot dig alltid haft väldigt smala ben och en platt rumpa. Komplex? Ja det har jag haft! Jag har dock tränat mig till mer muskler och lite mer former, men framförallt jobbat mycket med att vara nöjd med och tycka om min kropp som den är. För hur det än är så är vi fast i de kropparna vi fått. Min tanke är att vi ska ta hand om våra kroppar genom träning och bra kost - då kommer den också vara hälsosam och frisk samtidigt som du får en snygg figur på köpet. 
 
Vad gäller träningen blir mitt tips till dig är att träna lätt styrketräning för benen (de bör inte uteslutas då hela kroppen mår bra av styrketräning) och träna lite tyngre för överkroppen. Om du lägger på dig lite mer muskler på överkroppen kanske du känner dig mer proportionerlig i förhållande till din underkropp!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Marie

Green choice <3! Bästa jag har smakat!

Svar: Ja den är helt underbar!
Emma Barremyr

2012-11-20 @ 13:54:09
URL: http://elinmaries.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0