Kyckling i tomat-, pesto- och fetaostsås
Gokväll ♥
Till lunch idag slängde vi snabbt ihop en tomat-och pestosås med kyckling och fetaost i. Det blev förvånansvärt gott! Denna enkla rätt toppades med pinjenötter och serverades tillsammans med quinoa, blandspenat och paprika.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/935239/images/2012/img_0291_50915727ddf2b31a9f000384.jpg)
Ingredienser (2 pers):
1 stor kycklingfilé
5 stora champinjoner
1 burk krossade tomater
1-2 msk pesto
100 gram festaost
salt
vitpeppar
chilipeppar
basilika
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/935239/images/2012/img_0295_509157f49606ee581fb700f7.jpg)
Hacka och stek kyckling i kokosolja. Skiva champinjonerna och släng i pannan tillsammans med kycklingen. Häll på krossade tomater, pesto, fetaost och kryddor. Låt puttra en stund på svag värme och servera med någon form av kolhydrat och sallad.
Kram / Emma
Kommentarer
Trackback