Ledig tid ♥

Hej 
 
Rosiga om kinderna, mätta i magarna, trötta i kropparna och med själar fyllda med solljus och frisk luft sjunker vi nu ner i soffan för ett parti kortspel. Känslan som infinner sig i kroppen efter en heldag utomhus är svårslagen och jag tror aldrig jag somnar så gott som jag gör här uppe efter de långa utedagarna!
 
Till middag idag lagade jag och Pelle en gräddig älgskavsgryta <-- (klicka för recept), klyftpotatis, Baliwok  stekt i smör och sallad. Mumsmumsmums!!!
 
 
 
 
 
 
Vad äter ni till middag idag?
 
Det är så skönt här uppe. Ingen stress eller tidspress och det är precis vad jag behöver just nu - lite mental vila efter en ganska tuff vinter/ vår med mycket jobb. Även om jag försöker jobba med att koppla bort jobbet på kvällarna hemma är det svårt. Att driva eget företag är mer än ett heltidsjobb och samtidigt som jag njuter av och älskar det jag gör är det viktigt att kunna njuta av andra saker också. PT-Fia har på sin blogg delat med sig av hela sin resa och fått mig att förstå hur viktigt det är att kunna stänga av och koppla bort jobbdelen då det kan bli för mycket i längden - trots att det man gör är kul. Vi behöver "mental vila" i våra liv också. Just nu pendlar jag mellan två jobb på två olika orter, vilket tar mycket tid och kraft från mig. Bloggen tar också upp mycket tid och gränsen mellan ledig tid och jobb är svag. Därför är det otroligt skönt att vara här och bara vara. Bloggen känner jag ingen press med just nu, utan ni får följa med på våra dagar här uppe som ser ganska lika ut, och jag hoppas att ni inte tröttnar! Nästa vecka kommer jag vara tillbaka som vanligt igen med nya recept och daglig inspiration. Men just nu har jag släppt det!
 
Nu är det dags för lite kortspel och mys i soffan 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag gjorde något pyttipanna-aktigt idag, enkelt och gott! Skar brysselkål, vitlök och rödbetor i mindre bitar och stekte i smör, Knäckte ett ägg i stekpanan mot slutet också. Sen kunde jag inte motstå att servera lite jordnötssås till, hehe. Du vet hur det är.

Svar: Mumigt! Vet precis vad du menar med jordnötssåsen, hehe! Skulle aldrig klara mig utan jordnötssmör(!) haha :D Tack för din kommentar!
Emma Barremyr

2013-04-09 @ 22:06:02
URL: http://elinmaries.wordpress.com
Postat av: Elsa

Jag tycker du gör rätt i att ladda batterierna och även få lite mental vila. Måste också säga att jag tycker det är väldigt trevligt att även få ta del av dina mer avslappnade inlägg! Fortsätt precis som du vill och skriv/gör vad du känner för. Jag kommer iaf fortsätta kika in. :)

Svar: Vad roligt att höra! Nu är dock semestern snart över och bloggen går tillbaka till sitt normala - ser faktiskt fram emot det själv med laddade batterier och med nya idéer att testa i köket :D
Emma Barremyr

2013-04-10 @ 10:30:39
URL: http://elsavictoria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0