Lingonkokosgröt igen

God morgon torsdag 
 
Idag gör jag sista arbetsdagen på gymmet innan semester. Sen har jag bara ett 24-timmarspass kvar som personig assistent innan vi äntligen packar in oss i bilen och åker till fjällen en vecka! Ska bli så underbart med ledighet, men framför allt roligt att få åka skidor hela dagarna, umgås med familjen och mysa i stugan! Faktiskt en av höjdpunkterna på året!
 
Lingonkokosgröt var något jag fastnade för så det blev en stooor tallrik idag (2 portioner) eftersom planen är att springa intervaller senare = ladda med kolhydrater!
 
 
 
Vad äter ni till frukost idag?
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Idag till frukost blir det något så vanligt som en rostad dinkelsmörgåshalva med ena sidan ost och andra sidan chorizo, den andra dinkelsmörgåshalvan med kaviar och ägg, samt en kopp kaffe. Mums :)


Svar: Så gott i sin enkelhet :)
Emma Barremyr

2013-04-04 @ 07:58:54
Postat av: fruwidlund

Åh, jag fick till det riktigt ordentligt idag! Carobgröt, hallon- och vaniljkvarg och blodapelsin i en bägare, toppat med kokos. Kolla in på min blogg, det var underbart gott! :) Din ser himla fin ut också, jag har faktiskt aldrig ätit lingon så det får bli nästa nyhet hos mig! Ha en bra dag, kram!

Svar: Kikade in och det såg himla gott ut :) Älskar alla varianter av lyxiga bägare!!! Testa lingon, de är väldigt syrliga och goda, speciellt till kokos och gröt :D Hoppas att du haft en fin dag! Kram
Emma Barremyr

2013-04-04 @ 08:37:20
URL: http://fruwidlund.blogg.se/
Postat av: Daphne

Chokladgröt med kvarg och hallon ;-) Så gott!

Svar: Mums så gott :D
Emma Barremyr

2013-04-04 @ 09:11:09
Postat av: Min Lilla Kokvrå

Frukosten är viktig och en måltid jag aldrig hoppar över. Lingonkokosgröt låter riktigt gott så den ska jag absolut prova :)

http://minlillakokvra.blogspot.se/2013/03/frukosten-dagens-viktigaste-maltid.html

Svar: Håller helt och hållet med dig. Den är mycket viktig och jag skulle aldrig klara mig utan den :D Hoppas du gillar lingonkokosgröten :)
Emma Barremyr

2013-04-04 @ 10:57:13
URL: http://minlillakokvra.blogspot.se/
Postat av: Sofie

jag är ingen frukost människa direkt men försöker alltid få ner någonting så min frukost idag blev, en apelsin och ett äpple som jag skivade i bitar, sen lite naturell yoghurt vid sidan till det!

Svar: Vad bra att du alltid försöker få i dig frukost fast du inte gillar det! Lite är bättre än ingenting :)
Emma Barremyr

2013-04-04 @ 16:00:16
URL: http://yasophoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0