Veckans matkasse

Hej 
 
En vecka med rawfood står på ingång och nedan ser ni veckans matkasse.
 
Blandspenat, roccula, pinjenötter, citron, soltorkade tomater, purjolök, palsternacka, tahini, morötter, avokado, macadamianötter, cashewnötter, bananer, persilja, vitkål, basilika, tomater, gurkmeja, broccoli, äpplen, päron, gul paprika, mandel rödbetor, zucchini,rödlök, kiwi, nektariner, helt bovete, campinjorner, ingefära, grapefrukt, kokos, brämhults apelsin- och mangojuice, agavesirap, ananas, hallon och blåbär.
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Alma

Åå vad gott! Nu fick jag inspiration, ska nog testa en rawfood-vecka jag med. Jag ser att du använder mycket kokosolja. Varför? Är den bättre än vanliga oljor som tex raps eller olivolja?
Kram

Svar: http://emmabarremyr.blogg.se/2013/may/kokosfett-superfood-2.html :)
Emma Barremyr

2013-08-12 @ 22:26:42
Postat av: Alexandra T

Hejhopp! Hittade din blogg på topplistan och har läst lite nu. Måste bara säga att du har (från det lilla jag hunnit läsa) inspirerat mig att ta lite hårdare tag i livet:) ska bli kul att följa dig få idéer och mer inspiration!

Svar: Vad roligt att höra! Hoppas att du hänger med till www.ptbyemma.se där jag kommer blogga från i fortsättningen! :)
Emma Barremyr

2013-08-13 @ 07:38:58
URL: http://Http://mammasanda.blogg.se
Postat av: Andreas Wåtz

Hej Emma

Hur gick veckan med raw food? Var det din första vecka eller har du kört ett tag? Hur tyckte du att det var?

Ha en bra dag

Andreas

2013-10-06 @ 10:44:18
URL: http://www.biglife.se
Postat av: Tjena

men du får ju inte koka/uphetta när du äter rawfood? tänkte på boveten?? Och sötmandeln har ju varit i ugn??

2014-03-16 @ 13:49:42
Postat av: Kostguiden.com

Hej!

Dricker du proteinpulver, gainer eller tar du andra kosttillskott?

/ Kostguiden.com

2014-04-13 @ 21:47:26
URL: http://www.kostguiden.com
Postat av: Andreas

Hur ofta kör du en vecka med rawfood?

http://www.frifrakt.nu

2014-04-28 @ 20:05:04
URL: http://www.frifrakt.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0