Fina fredagskväll

God morgon 
 
Efter en mycket trevlig kväll tillsammans med våra vänner tog vi idag en sovmorgon. Skönt! Nu sitter vi med frukosten i högsta hugg och passar på att umgås det sista innan jag åker upp till Torsby för att fira min vän Ida som tagit lärarexamen och pappa som fyller år. Imorgon väntar 12-timmarspass på jobbet innan en ny arbetsvecka i gymmet!
 
Jag som annars alltid står vid spisen i högsta hugg blev riktigt bortskämd av mina fina vänner igår. Fick komma och sätta mig vid ett dukat bord, blev serverad fantastiskt god mat á la Italia i ett mycket trevligt sällskap. Fredagskvällen hade knappast kunnat bli bättre!
 
 
 
 
 
Förrätt - ugnsstekt sparris med parmachips, pinjenötter och parmesanost
Varmrätt - pestorisotto med räkor och tomat- och spenatsallad
Efterrätt - marängtårta med lemoncurd och kiwi 
 
Förrätt, varmrätt och två portioner efterrätt (det var såååå gott) och så en himlans massa wasabinötter från thailand, lite laktris, ett gäng oliver och fetaost till det. En riktigt god uppladdning efter en vilodag! Nu har jag laddat kroppen med massa energi minsann! Och därav är halsontet borta!
 
Nu ska jag hoppa på bussen norröver och så länge önskar jag er en fin lördag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: caroline

så mysigt:) Men har du recept på tårtan tro?:D fyller nämligen 20 å helgen! hih

Svar: Receptet på tårtan finns här --> http://www.ica.se/recept/citronmarangtarta-med-passionsgradde-715027/ Grattis till dig :D
Emma Barremyr

2013-02-02 @ 16:10:01
Postat av: Fia

Hej! Jag undrar hur du ser på rostade och saltade nötter i jämförelse med naturella hos en person med lågt blodtryck? :)

2013-02-02 @ 16:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0