Lödagsmorgon

God morgon vänner 
 
Tidig lördagsmorogn, familjen sover och jag är vaken. Det är liksom inget ovanligt! Jag tänkte alldeles snart dra till gymmet en sväng så är jag hemma lagom tills de andra vaknar.
 
Frukosten idag blev inget mindre än vanlig jordnötsgröt med äggvita som sedan toppades med riven kokos, banan, kiwi, hallon och keso + en stooor kopp chaite. gott med både värmande gröt och te för ute visar termometern på -20 grader. Brrr!
 
 
 
Födelsedagen igår blev lite omtumlande då en nära anhärig hamnade på akuten. Det är fruktansvärt att se någon annan lida och därför var jag väl kanske mer ledsen än glad igår. Ingenting blev som jag hade planerat, men ibland kommer livet emellan och då måste man acceptera det. Att fira mig kändes liksom inte som prio ett.
 
Under kvällen kom dock hela familjen + morfar hem och vi åt en fantastiskt god middag som mamma lagat, jag fick massa fina presenter och fick vara nära min kära familj. Det sistnämna är allra viktigast för mig. Dagen avslutades med paj i soffan och gamla familjefilmer på tv:n och kvällen var trots allt himla fin 
 
Idag kommer mina vänner hit på lunch och ikväll kommer min älskling och svärisarna hit på middag så denna lördag kan inte bli annat än bra!
 
Tack så jättemycket för alla fina gratulationer från er igår! Ni är helt fantastiska och det värmer att läsa era kommentarer!
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0